Introduce...My Lil' Princess, Fresh from Oven

Monday, December 06, 2010

Salam semua. Lepas seminggu tertangguh nak upload gambar, hari ni barulah ada kelapangan sket. Ini lah dia...puteri kesayangan kami. Cukup dah sepasang. Relaks utk 3 tahun, pastu tambah lagi...muahahahaha... insya'allah . Let pictures do da talking. Tak banyak pon (^_^).



Gambo fresh from oven nih, klo aku tak soh hubby snap memang dia tak snap. Khusyuk and excited sangat tengok anak dara dia dah kluar sampai lupa nak amik gambo. Itupon aku yang tegur pakai isyarat tangan soh snap masa Dr. Fatimah letak baby atas perut. Aku yang baru lepas meneran nih, dengan nafas masih tercungap² masih bley terfikir nak amik gambo. Kalau aku pon excited...tak dapat lah gambar macam nih. Itupon dapat 2 keping jer, muka pon tak nampak sangat. Photographer tak professional lah katakan. Tak per lah, janji ada. Masa iman dulu tak der pon.


Ni dah siap mandi. Alhamdulillah...Proses delivery kali mudah dan cepat dan sehingga hari ini aku masih fully breastfeed my lil princess. Lpas ni aku citer pengalaman bersalin & Breastfeeding plak. Kalau nak citer suma skali nanti panjang plak ☺☺☺.


You Might Also Like

16 komen

  1. Alhamdulilah....congrats tu Fiza & family....sape nama gegirl nie?

    ReplyDelete
  2. tahniahhhh...

    dgn doc fatimah yer...teringat kenangan 4 bulan yg lepas

    ReplyDelete
  3. bestnya..nak lagi, tapi takottt..huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...congrats to u and family..wah..kira berani cik abang nk masuk..hubby kita mmg awal2 surrendar :)

    tahniah skali lagi :)

    ReplyDelete
  5. congrats on the newborn..alhamdulillah dah sepasang ya :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. u bersalin kat mana ya?? care to share?? Zaila tgh carik2 hospital bersalin juga ni

    ReplyDelete
  7. Cik Mot: Tungguuuuu...ahaks...

    Nuroll: Mekasih N, nnt ku announce nama plak (^_^)

    ReplyDelete
  8. Nieza: Mekasih nieza.

    Yatie: Ha'ah, suppose dgn dr. Khamsiah, tapi dia tak der mlm tu.

    ReplyDelete
  9. Amirah: Best sgt, tambah lah lagi...hehehe...

    Sisdee: Mekasih sisdee. Memang dia nak masuk, klo dia tak nak pon saya akan paksa dia masuk gak (^_^)

    ReplyDelete
  10. PinQib: Mekasih, thanks for drop by (^_^)

    Arissa: Mekasih.

    ReplyDelete
  11. Drama Mama: Thanks...alhamdulillah, dpt sepasang dah (^_^)

    Zaila: Wah...congrats zaila. Fiza bersalin kat An-Nur Bandar baru bangi.

    ReplyDelete
  12. sempat lagi ye kak, baby kuar minta hsbnd ambik kan gmbar..hehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page