"Ibu...mana telor adik?"

Monday, January 03, 2011

Nak tergelak aku bila iman tanya soalan macam tuh (^_^). Banyak kali gak dia tanya dan dah banyak kali gak aku terangkan. Nakal si iman nih, sambil tanya sambil sengih macam kerang busuk.

Iman: Ibu, mana telor adik. Kenapa adik tak der telur
Ibu: Yer lah, adik girl, gegirl tak der telor, tapi ada vagina
Iman: Owh...adik girl
Ibu: Ha'ah...abah & iman lelaki, Ibu & adik perempuan
Iman: Owh

Aku pon tak tau kaedah ni betul ker tak nak menjawab soalan si iman nih. Macam mana nak terangkan secara detail erk klo anak tanya macam nih?


You Might Also Like

6 komen

  1. heheh...owhhh adik ngan iman tak sama la ek...

    jawab iman tanda paham apa yang ibu jelaskan...

    wee

    ReplyDelete
  2. susah jugak tu nak menjawab..hhehe

    ReplyDelete
  3. CIK MOT: Hahahaha...ko tlg sambung erk :-)

    AMIRAH: Tu lah.

    ReplyDelete
  4. hahahaha... kena jawab dengan berhemah gak tu..

    ReplyDelete
  5. hiihi...ibu nak ngaku girl gak ye.
    xnak ngaku woman sbb takut dia confuse ke, sebab nak maintain muda?
    hehe. kalo i sebab ke2.keh keh keh

    ReplyDelete
  6. ASADA: Gitulah gamaknya :-)

    ISABELLE: Hehehehe...ada gak i terangkan pasal men & women, so far dia faham :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page