Traffic Jammed

Thursday, January 06, 2011

Morning uols..dah breakfast? Me...makan roti berintikan tuna jer. Maklumlah...last month dapat gaji awal, kena lah kontrol budget sket (^_^). Pagi nih sampai lewat daripada biasa, traffic jammed and hujan. Kenapa erk...bila hujan jer mesti jalan jammed bila jammed jer mesti hujan. Dah lah tu, daripada 3 lane jadi 5 lane, berebut² nak masuk.


Adoii...patang smalam pon jammed, bley di katakan hari² jammed. Letih di buatnya. Dah lah keta manual, ketak kepala lutut nih. Aku kalau hujan lebat dengan jalan jammed ni memang cuak sket, takut enjin mati...ahaks...


You Might Also Like

8 comments

  1. hehhee...hujan2 org extra carefull...tp ade gak yg extra kureng ajar...sabar no

    ReplyDelete
  2. haahahaha, ai pun lambat gak ni... baru dok kat meja.. smp2 je jengah blog u dulu :P

    ReplyDelete
  3. bila ujan orang lebih hati2 kut tu sebab jadi jem..pape pun kena hati2 dijalan raya - pesanan dari orang yang ada lesen "frame"..huhu

    ReplyDelete
  4. memang tension sangat2 ngan trafik jem ni

    ReplyDelete
  5. kat melaka ni tak ler dikategorikan sebagai jem. just kta banyak & jalan 1 lane. but tu pun aida hangin satu badan tiap pagi!!!

    ReplyDelete
  6. ILA:Btul tu, yg kurang ajar tu sbb suka cilok.

    CINTA:Iyo lah, adh addicted ngan blog eh

    FAIRUS:Semua org tak suka jammed ^_^

    ReplyDelete
  7. SHARINGINFOZ:Memang tension pon.

    AIDA:Klo aida drive kat KL nih, bukan hangin jer, bley jadi puting beliung satu badan ^_^

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive