Ice-cream Cornetto Mixed Berry

Thursday, February 17, 2011

Kudapan di petang hari, sambil makan sambil buat kerja, jemput makan...sedapnya....muahahahaha...


Kalau makan ice-cream kat umah tak heaven, sebab ada anak. Kalau anak sudah dapat ice-cream, ngan ibu pon jadi kedekut. Ni gara² iman makan eskem cornetto, dia bagi ibu dia rasa sket sangat, abahnya pon beli satu jer, tak puas ibu nak makan. Tapi petang ni dah puas sebab dapat makan, pastu iman tak kacau...hehehehe...

You Might Also Like

12 comments

  1. Astaghfirullahazim...mengucap saya, tadi lunch time nak sgt mkn cornetto love, tp fikir psl diet...T___T skrang tergoda la pl...huhuhuh

    ReplyDelete
  2. hamboiiii hahhaha.. aku bleh mkn ice cream kat umah tapi kannn bosannn sbb sami xberminat kat eskrem tuuuu xtau napa.. hahaha kalu dia mintak tu maknenye dia nk rase sket xpon dia cam dengki la.. kalu ko saja2 offer dia jwb 'taknak' duhhh hahahahah

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaaaaaaaaaaa... nak tikittttttttttt

    ReplyDelete
  4. nampaknya terlepaslah hajat mak iman yer

    ReplyDelete
  5. AS: Hehehehe...klo dah tergoda tu gi lah beli as :-)

    AMIRAH: Biasalah tu, iman kedekut sket :-)

    ReplyDelete
  6. ELY: Baguslah sami, tak mkn eskem. Tapi kan ely, usually bebudak suka eskem, sami plak tak suka erk.

    ISABELLE: Ala...dah habis...hehehe

    ReplyDelete
  7. ILA: Puas ila dpt makan ^_^

    CINTA: Dah offer kan tadi...hehehe

    ReplyDelete
  8. fuh makan eskrem sambil blogwalking nikmat kan hehe

    ReplyDelete
  9. perghhhh sangat heaven okeh makan ice cream tanpa anak-anak disekeliling...hehhehehe saya plak yg dok kena beli ice cream ni ha pagi2 buta sebab bawa jalan anak2 kat sini...akekekkeke

    ReplyDelete
  10. i nak tahu theme song for cornetto mix berries advertisement ...i love that song :-)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive