TOLONG....Blog saya tetiba jadi buruk

Wednesday, February 23, 2011


Huhuhuhuhu...tetiba pagi ni bukak blog pastu background blog dah bertukar jadi background katak yang terperangkap dalam ais. Macam mana nak buat nih, buruk bebenor. Yang peliknya, kalau orang lain buka, mcm biasa jer backgroundnya, tapi bila aku buka, gambar katak yg kluar.


Hodoh tak? Hodoh kan.

Tolong. Siapa yang expert bley jelaskan tak napa jadi macam nih. Tak suka...tak suka...



You Might Also Like

14 komen

  1. siannya huhu pelik betul apesal tetiba jd cmni eh... hopefully kembali mcm biasa...

    ReplyDelete
  2. ramai yg jadi gini ek..sebab dia tulis unregistered domain.maybe sebab fiza punya template x registered ker??ermmm ..saya pun x reti sgt

    ReplyDelete
  3. HANIS: Pelik kan, tak suka tau.

    AMIRAH: Tu lah amirah, template ni pon saya upah org buat.

    MIZZKECHIQUE: Banyakkan.

    ReplyDelete
  4. Salam...
    Hahahaha....
    kesiannya...
    banner kecil iza p[un jadi macam ni tau...
    Ni mesti blog ni ada guna template/background dari flash image tu kot....

    ReplyDelete
  5. AKISH: Saya lagi pening...huhuhu...

    IZA: Kesian kan. Tu lah, nak kena tukar template lah gamaknya nih.

    ReplyDelete
  6. laa..nape jadi gini..tulah ingatkan wallpaper baru ke ape...kene hack kot...cuba tuko template baru..agaknye image by template yang ni dah tak wujud kat image shack?wallahualam

    ReplyDelete
  7. aku nak baca bab qahirah tu..terbantut tgk katak banyak cam gini...

    ReplyDelete
  8. isu seluruh dunia...hehehe.....tiba2 semua bela katak dlm ais.....

    ReplyDelete
  9. ohhh.. tu la rupa bila ramai kata ada katak melompat dlm blog tu.. hehehe.. at last, dpt pun tengok.. tp dah ok kan...

    ReplyDelete
  10. CATLINAFLY: Tu lah, smalam hari katak sedunia, ramai yg kena.

    HADA: Sian ko, aku dah halau dah katak² nih ^_^

    ReplyDelete
  11. AMY: Tu lah, tak pasal2 famous katak nih.

    MEKCHU: Katak dah kena halau...ekekeke...ok dah pagi nih, lega.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page