Gempar...Tetamu yang tak di undang datang bertandang kat Office

Wednesday, March 23, 2011

Salam semua.

Pagi nih suasana kat office tetiba bertukar menjadi luar biasa daripada biasa. Dari aman damai bertukar menjadi cemas...dengan jeritan², dah macam histeria gamaknya...ekekekeke...Nak tahu sebab apa?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Terjerit² bukan sebab artis fofular atau orang² kenamaan datang nak tengok umah tapi ada ULAR uols...tetamu yang tak diundang nih bertandang kat Sales Gallery office. Aku tak sempat pon tgk ular tu. Dari apa yang dorang citer, tak der lah besar mana pon, kecik dan panjang sketlah, tapi garang.

Ular ni menyorok kat balik dustbin kat receptionist area. Nasib budak receptionist nih perasan ada ular. Kalau tak? Tetiba kang melingkar jer kat kaki...eeeuuuwwwwww...geli. Nak tergelak pon ada gak bila dengar dorang terjerit² kat bawah...ahhhhhhh...eeeeee...biasalah org pompuan, kuat menjerit...ekekekeke...

Lepas nih aku kena check plak workstation aku nih. Manalah tau ada menatang lain selain ular. Yerlah...sebelah office ada hutan. Ular sawa pon ada yang pernah jumpa. Eeeeuuwwww...takutnya.

You Might Also Like

19 komen

  1. tu ada tu...bawah kaki ko kut...ekekeke

    ReplyDelete
  2. nasib perasan..kalo tak ular masuk dalam kain ..naya je..huhuhuuhuh..gelinya .

    ReplyDelete
  3. kak ulaq yg jumpe tuh sama mcm gambar akak ni... mane tau ni eeeeeeeee mmg geli! tuh yg terjerit2

    ReplyDelete
  4. uish,bahaya betul...ular pun leh msuk

    ReplyDelete
  5. hoiii ngerinyee... aku geli laaaa geli yg nak gelak smpai sakit perut.. eeii jgn la ade ular bwh kaunter aku nihhh

    ReplyDelete
  6. smlm i mimpi jumpa 2 ekor ular. haihhh..dah menikah ni, mimpi ular apa pulak ntah

    ReplyDelete
  7. ya alllahh serammmnyaaaa.............

    ReplyDelete
  8. mak oi..ni kalo gi keje kena ala2 safari ke ni?hua hua hua..takottt

    ReplyDelete
  9. uishhh ngeri lah kita kalo ular..kt kpg dulu anak ular kapak masuk kecik je tp kita punya takut mcm ular besar gajah..

    tgk pic google tu mcm seram la..

    ReplyDelete
  10. YAYA: Memang menakutkan.

    CIK MOT: Ko jgn CM, masin mulut tu nnt.

    ReplyDelete
  11. KTY: Tu lah kak, nasib perasan.

    CINTA: Pandai tak akk teka ^_^

    ReplyDelete
  12. ILA: Ular sesat.

    ELY: Aku pon geli gak nih.

    ReplyDelete
  13. ISABELLE: Ekekekeke...mimpi elar erk ^_^

    K'MIEJA: Seram kan kak.

    ReplyDelete
  14. AMIRAH: Hehehe...tak der lah safari sgt.

    MRSFIZA: Ngeri...geli, suma ada. Tu baru ular kecik, klo beso...mau fengsan.

    ReplyDelete
  15. Ular tu pun nk merasa jgk masuk opis fiza...

    ReplyDelete
  16. ular tu nak merasa sejuk aircond office tu agaknya..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page