My New GADJET

Wednesday, March 30, 2011

Finally...gadjet yang aku nanti² kan tiba juga. Gadjet apa tu? Apa lagi kalau buka Breast Pump baru. Introduce my ner gadjet:

Google Pic.

Medela Swing. Nak beli Medela Freestyle tak mampu lagi. Malam semalam sampai. Memang penyelamat. Malam tu gak aku pulun. Bayangkan lah...semalam hasil tenusu hanya 4 oz sahaja. Qahirah minum 12 oz sehari. Pagi nih aku hantar pon catu² sket pastu campur ngan frozen solid food 2 botol. Alhamdulillah...pagi nih pam dapat 5 oz. Hasil dah nak kembali meningkat ^_^

Bila dah dapat pam baru nih, semangat makin membara-bara nak buat stok. Lebih² lagi stok nan ado, memang Struggle nih nak mengumpul balik hasil tenusu.

Tapi kan...memang best ah pakai pam elektrik, tak penat...relax jer ^_^

You Might Also Like

13 comments

  1. hahaha..mahal x?
    setau i, medela ni mahal gak

    ReplyDelete
  2. K'MIEJA: Rejeki kak, dah lama ngidam :-)

    ISABELLE: Bley tahan lah, i bayar installment jer. Owner yg jual ni ok sgt. Tak kisah monthly u nak bayar brapa.

    ReplyDelete
  3. zaila punya jenama Pureen je, tupon berapa kali beli sebab asyik rosak..teringin gak nk beli jenama Medela ni tp takut bila beli mahal2 tetiba virus M datang melanda;D

    ReplyDelete
  4. best2. i tgh berkira2 nak beli FS ke tak ni ;p

    ReplyDelete
  5. wow..best tu..congrats dear...selamat mengepam dengan hebatnya...

    ReplyDelete
  6. As salam..
    harga semuanya berapa tu?
    tgh mencari-cari jgk jenama yg sesuai.
    skrg ni dok berangan nk beli jenama avent.

    Teratak Usang

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... Amin...wat stok banyak2 ya..

    ReplyDelete
  8. yezzaaaaaaaaaaaa .....

    chayuk chayuk pam baru ;)

    ReplyDelete
  9. wah..best!!hehe..sha baru je dapatkan medela harmony haritu..lepas dah bersalin baru nak tinjau2 yg letrik punya.. :p

    ReplyDelete
  10. pre loved ke fiza?bagusla..guna manual mmng lenguh tgn..avent isis tu guna untuk masa2 tertentu dan waktu travel je..setakat ni guna spectra 3 mmng ok je.nnt next time baru nk capai medela freestyle...chaiyok chaiyok pump selalu..insyaAllah ok balik kann

    ReplyDelete
  11. hi fiza :),
    bestnye...i still thinking nak beli dulu ke ape.u beli kat mane pulak yg ade installments neh ?

    ReplyDelete
  12. hai fiza kat mana u bl secara instalment ni?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive