Minggu Orang KAWIN

Friday, June 03, 2011

Mood ke laut wei. Masih dalam mood BERSABAR...muhasabah diri.

Biasalah kan, bila musim cuti sekolah jer mulalah dapat jemputan kawin. Kali nih aku dapat 5 jemputan kawin. Adoiiiii...mana satu nak gi nih. Nak pakai baju apa...nak beli hadiah ker atau nak bagi duit jer...hhmmmmm...


Tiap² minggulah makan nasi minyak nih, sebab tiap² minggu dapat jemputan. Tapi skang nih lauk orang kawin banyak yang tak berapa sedap lah, tak macam lauk orang kawin dulu...ada ayam masak merah, dalca, rendang...haihhhh...komplen plak erk.

Ok lah. have a great weekend uols dan selamat menjamu nasi minyak.

You Might Also Like

6 comments

  1. bila dah banyak sangat, smpai ada yg terlepas and xpergi...kdg kalau jauh pn saya mmg xdpt nk pergi, jadual kerja lagi, cuti plak susah nk approve...huhuhuh

    ReplyDelete
  2. sedappnye ns minyak kenduri org kawin...super yummy

    ReplyDelete
  3. Adoi,before i deliver i teringin sgt nak mkn nasi org kawin.tp takdapat sbb takde jemputan org kawin.tapi alhamdulillah, lepas abes pantang my schoolmate kawen.so dptlah merasa...hehehe.lepas tu diet balik :)

    ReplyDelete
  4. betul2 fiza.. nasi minyak skang tak sama dgn dulu..suke mcm yg dlm gmbr tu;)

    ReplyDelete
  5. br lps p kenduri kawen member smlm..kali ni knduri jd best coz dah 13 thn tak jumpa,sekali jumpa tak terkata apa2,haha..mcm jejak kasih pulak..

    ReplyDelete
  6. aah btl..byk sgt dpt undangan kwen tp kan sume jauh2..adeii xdpt ler nk pegi..haih camni la kalu kwn byk dr masa zmn asrama..kwn merata daerah dan negeri..so bila dpt jemputan susah nk hadir..huhu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive