BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Thursday, July 21, 2011


Segmen dari BEN ASHAARI. 1st time join. Nak kata baru dalam dunia blogging nih tak juga. Baru masuk 2 tahun. Jom kita berkenal-kenalan. Nak tambah lagi kawan baru dalam dunia blogging nih ☺☺☺

You Might Also Like

16 comments

  1. Samerlah.. aku pun br nak masuk 2 tahun. Aku tambah satu follower utk ko.. jgn lupa tmbh sorang utk aku. TQ!

    ReplyDelete
  2. datang dari belog abg ben..kenal2 blogger baru and follow cini...der mase singgah belog yuyue..follow kalau sudi :) http://pwencessyuyue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. singgah & follow you :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen Abg Ben dan follow :)

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.SR singgah dari segmen Abang Ben.Happy blogging~

    http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

    ReplyDelete
  6. ninie datang terjah sini dari segmen abg ben..
    salam persahabatan buat empunya blog..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  7. nak join tapi aku ni malas betu nak karang2 ayat ni...huhuh

    ReplyDelete
  8. terjah sini, fiza, kopi mak dara tu BF pon boleh minum, aju pon BF lagi ni tp not fully dah...org yg jual tu kata boleh minum...hehehhe

    ReplyDelete
  9. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

    ReplyDelete
  10. slm perkenalan dr mama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  11. marina, blogger baru membacer di sini...salam perkenalan :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  12. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  13. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive