I'm Sorry

Monday, July 25, 2011


Line tenet slow tahap gaban
Tak bley nak up entry sebab tenet/blogspot lembab nak mamp**
Tak bley nak jalan² kat umah uols sebab blog hang
Takk bley nak leave comment
Tak bley nak follow sebab button follow nan ado

Isnin yang lemau. Apa pon tak bley...adoiiiiiii...semput!!!!

You Might Also Like

9 komen

  1. hadoi... perkara2 yang tak best dalam hidup adalah bila intenet nan hado..

    deemmmm!

    ReplyDelete
  2. laaa ye ke? baru nak tayang roti boy ai buat kasi u tgk ... hehehe... tak pe eh, nanti2 boleh tgk...

    ReplyDelete
  3. ISNIN YANG LEMAU? KENAPA TAK TUTUP BETUL2 SUPAYA TAK MASUK ANGIN... :p

    ReplyDelete
  4. Assalam...
    Sabo je la...
    nasib baik kat Perlis ni masih ok..

    ReplyDelete
  5. blogspot dah uzur kot...hihihhihi

    ReplyDelete
  6. rasa macam kena attact jantung pulak huhu...sabor je la

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page