Macam mana nak hentikan Comment SPAM? Semak lah!!!

Friday, August 19, 2011


Lately banyak btul serangan SPAM kat ruangan comment nih. Macam mana nak stop kan erk? Semak betul lah. Dah jadi satu keja plak hari² nak kena delete comment SPAM yang masuk nih...haihhhhh...

You Might Also Like

10 komen

  1. aku pun dok tahu camner weii...
    dok dapat nok tolong

    ReplyDelete
  2. smala fiza...berlambak2..loterila hape benda la..asik kena delete beratus2

    ReplyDelete
  3. delete je... :) saya pom tak tau nak buat camne...

    ReplyDelete
  4. tak pasti la cara nye fiza...gmmm x blh blocked ke ?

    ReplyDelete
  5. Ouh, sy jarang dpt SPAM...tp klu ade, terus delete...huhuhuhuh!

    ReplyDelete
  6. sama la.
    hmm..maybe we should delete the comment box.
    then add balik yang baru.hehe

    ReplyDelete
  7. xpenah ag dapt komen spam,, huhu

    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

    sekadar hiburan
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/sekadar-hiburan.html

    ReplyDelete
  8. Aju delete je fiza, tak tau setting dia nk stop kan tu

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page