BE Menari²

Tuesday, September 20, 2011


Setelah lama tidak mendapat, baru kini muncul kembali...ahakssss...BE Mamil Gold ni dah lama running. Tu jer lah yang ada. Sampai lah muncul BE yang baru. Walaupon 2 jer BE, tetap bersyukur, daripada tak dapat langsung kan...duit nih, sapa nak bagi.

Hajat di hati macam nak cash-out jer hujung bulan nih, tapi tamak haloba lah plak kan. Nak tunggu duit beranak lagi...ekekekekeke...

You Might Also Like

14 comments

  1. bestnya kan ko nok dpt be byk2..

    ReplyDelete
  2. merajuk ngn nuff..berbulan2 tkde BE..sob sob..

    ReplyDelete
  3. ok lah dr x der kan...lepas nih kena rajin ler nak BE sty lama kan..


    h.slm perkenalan. ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah yea. Mudah-mudahan ada lg BE yg singgah nnti. ;)

    ReplyDelete
  5. skit2 lama2 jadi bukit gitu kan hehe..

    ReplyDelete
  6. bestnyeeee!

    blog lama dulu adelah jugak dapat BE & dapat cash out sekali pas tu terpaksa ditutup itu blog huhuhuuuu

    blog baru nie entah brp tahun lg baru dapat BE kekekekeeee

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..keep blogging okeh...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive