Letupan di pusat beli-belah Empire Shopping Gallery di Subang Jaya, empat cedera

Wednesday, September 28, 2011

2011/09/28


KUALA LUMPUR: Satu letupan kuat di pusat beli-belah Empire Shopping Gallery, dekat Subang Jaya, awal pagi tadi menyebabkan empat cedera setakat ini.


Kejadian jam 3.40 pagi itu turut menyebabkan kerosakan teruk beberapa premis termasuk rangkaian cafe terkenal dengan bumbung dan kaca beberapa premis lain runtuh dan pecah.


Laporan bomba dari tempat kejadian

You Might Also Like

15 komen

  1. Arghh! Seramnya! Tapi pagi tadi sy perasan Empire sudah dikemaskan sedikit.

    ReplyDelete
  2. Ya allah semalam visit restaurant kt dlm empire tu

    ReplyDelete
  3. dasatnya...moga takde orang yg maut..

    ReplyDelete
  4. ish...nauzubillah...

    semoga dorang berada dlm keadaan baik sahaja...

    ReplyDelete
  5. ya allah takutnya .. mcm mana ?? apa sebabnya ?? uuuhhu teringat yg bom di BALI tuu

    ReplyDelete
  6. Takutnya dah macam kat Mesir yg baru-baru ini pulak dah....

    ReplyDelete
  7. aku baca dioarang cakap dapur meletup ek

    ReplyDelete
  8. Teruknya....ingatkan kat negara luar jer...kat Malaysia pun ada huhuhu...takutnya...

    ReplyDelete
  9. DENGAR CERITA PASAL KEBOCORAN GAS.. TAPI BELUM DAPT DIPASTIKAN...

    ReplyDelete
  10. alamak takutnya..dah macam duk negara yg berperang dah...geri-geri...

    ReplyDelete
  11. pilu gak aku tgk tmpt kejadian tadik. err bukan lah aku nk nyibuk, dh aku kt sblh situ aje bila kuar parking sure nmpak hehe

    ReplyDelete
  12. nasib kol 3 am..kalu 3 pm..huhuuh

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page