KL SOGO: Warehouse Clearance 13 - 16 October 2011

Tuesday, October 11, 2011


Untuk kaki² shopping di luar sana. Bley lah apply cuti klo nak memeriahkan acara majlis. AKu memang surrender ah. Mesti penuh umat manusia dalam SOGO tu. More detail barang apa yang murah, bley check kat website KLSOGO.

P/s: Apsal lah dorang suka buat sale time orang dah habis gaji...hhhhmmmmmm...

You Might Also Like

10 comments

  1. memang beitu.. di pertengahan bulan terlalu banyak sale -,- uhh

    ReplyDelete
  2. yg sebelah sogo ni pun jarang pegi...huhuh...

    ReplyDelete
  3. nape la tak wat waktu raya kan...hehe

    ReplyDelete
  4. mari kita padattttkan sogo.. ishhh, mekchu tak kuasa lah.. tp yg kaki shopping tu konpem dia ada kat sogo tu kan..

    ReplyDelete
  5. Tp kan...abis tak abis pun cuba tgu je t time sale tu. Mst berasak. Adehhhh!

    ReplyDelete
  6. Ha..ha..ha.. lain kali masa dapt gaji tu inform laa kat mereka...

    ReplyDelete
  7. sogo tu mmg kalau sale gile2 kan.. penah gi sogo masa tu tgh sale.. mak oiiii menan die murah gile..ku beli helicopter utk anak..beso punye..tak sampai RM100..gile betul...kalau kat jb, sale ke tak sale, RM200 gak mende tu..hehehe

    ReplyDelete
  8. wina dapat gaji awal bulan nie, 14hb sebab deepavali kan? bolehlah pegi ngeeeeee

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive