Tolong....1st TIme dapat Sponsored Post

Thursday, October 13, 2011


Macam mana nak buat erk? Dah baca arahan, tapi macam tak berapa faham sangat lah. Nak kena tunggu approval baru published kat BLOG atau published trus entry? Ahhhhh...fening. Tapi aku dah submit dalam bentuk word. Betul ker cara tu erk? Ahhhhhh...semput.

Tolong, otai² yang selalu buat sponsored post. Bagi kata² azimat sket. Mekasih ☺☺

You Might Also Like

18 comments

  1. waaa...bestnya ko dapat sponsored post..masyuk la ni..

    ReplyDelete
  2. wah! bagus tu.. tapi i is tak tau..cuba ko tanye redmummy:)

    ReplyDelete
  3. tak tau... xpernah dpt. caya la fiza!..

    ReplyDelete
  4. phewitttt dah dpt sponsored post, congrats! best2 :D

    ReplyDelete
  5. Apa tu fiza? Tak pernah tau pon? Mcm best je, org ucap tahniah Aju pon ucap tahniah jugak fiza!!! Hihi

    ReplyDelete
  6. wah.. bestnya dh dpt sponsored post..sy xpnh dpt n xtau nk wat camne... xleh nk tlg fiza...

    btw, tahniah.. :-

    ReplyDelete
  7. sya tak layak langsung nak bagi advise sbb tak tahu menahu pun...sponsored post tak sudi jenguk blog picisan sya...huhu

    apa pun, tahniah yea :)

    salam kenal, sya follower ke 433

    ReplyDelete
  8. SAYA DAH 2,3 HARI DAPAT BENDA TU.. TAPI SAYA TAK TAU NAK BUAT APE... CAMNE ERK?

    ReplyDelete
  9. tahniah wehhh..daku pun tak tau apakah itu..so, tak leh gak nak jawab soalan..hehe

    ReplyDelete
  10. sponsor post tu ape? Tahniah Fiza

    ReplyDelete
  11. alaa, saya sendiri pun tak paham apa itu sponsored post.. ekekeke.. semoga berjaya ya Fiza

    ReplyDelete
  12. selamat pagi Fiza... all the best ya

    ReplyDelete
  13. wahhhhhhhhhhhh .. sudah naik 1step lagik hihihi

    ReplyDelete
  14. ape mende nya sponsor post tu?? dpt tepek iklan kat blog yg dpt duit tu ke?? org tk brape reti ni tolong la bg tau...tahniah la...slamat maju jaya

    ReplyDelete
  15. wah.. bertuah..
    kakyong pun tak pernah dpt sponsored post... tahniah.

    ReplyDelete
  16. wah tahniah ya ;P fiza tanya kak red nanti dia tolong hehe ;)

    ReplyDelete
  17. @fiza... nak tau jugak sponsor post tu mcmana bentuknya... dah tau nanti share kat entry ya...

    ReplyDelete
  18. Maaf le Fiza, memang tak tahu.. Cuba tanya blogger2 yg famous..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive