Bawal Goreng Panas @ Cyberjaya Sports Arena

Thursday, November 17, 2011

Tak dapat makan Bawal Power, Bawal Goreng Panas pon jadi lah. Bawal gak kan...hehehehe...Aritu terbaca kat entry wahida pasal Bawal Power nih, aduhhhh...terliur nengok. Nak pergi jauh sangat. Sekali masa makan kat Sports arena, ada set baru lah...Bawal Goreng Panas. Tapi tak ada rejeki aritu. Nan hado lah plak. Bila pergi hari ni...alhamdulillah...ada. Apalagi, set Bawal Goreng Panas satu lah kan.


Apa yang boleh aku cakap, memang mantoppppp der...ikan bawal di goreng panas², di datangkan dengan ulam-ulaman, tempe dan tahu goreng, sambal belacan, kuah kari ngan cili kicap. Dan yang pasti, satu set Bawal Goreng Panas nih hanya RM6.00 sepinggan yer uols...murah kan. Boleh makan lagi lepas nih.

Kalau uols gi area cyberjaya nih, bley lah try. Charge parking akan di kenakan selepas 1 jam. 

You Might Also Like

33 comments

  1. murah...nasik pun byk...


    bawal power yg aku mkn tu biasa2 je rasa dia nok...

    ReplyDelete
  2. ngidam ikan bawal ke???hehehe..adoi..terliur tgk gmbr mkn ni.

    ReplyDelete
  3. Peh! Bawal hitam goreng garing! Sedap!

    ReplyDelete
  4. peberet nie..kalo tingin sgt, kdg2 wat sendiri jer kat umah..wpun berdua je, tp tetap layan smpai licin hehehehe

    ReplyDelete
  5. cyberjaya pun aku tak lepas lagi..heheh

    ReplyDelete
  6. rm6 murah tu~~

    *bagi tutorial nak masukkan link dalam komen boleh? he~~

    ReplyDelete
  7. Assalam..
    Sejak ada baby ni, tak pernah lagi keluar makan kat luar...

    ReplyDelete
  8. sedapnye..ari tu mkn bawal panas kat penang...sedap....

    ReplyDelete
  9. aku pon selalu juga beli ikan bawal hak kecik2 then goreng garing..tumbuk bawang outih ngan halia lumur pd ikan tu then goreng garing2..makan ns panas2..sedap

    ReplyDelete
  10. NYUM.. NYUM.. BUAT RASA LAPAR JE..

    ReplyDelete
  11. RM6? perghh murah & sedap lak tu.. kalau dekat, mmg aku gi..hehe

    ReplyDelete
  12. kalau diratah sahaja lagi best...hehe

    ReplyDelete
  13. perghhh..mcm best je..harus gak la try nanti

    ReplyDelete
  14. Marvelous kenek try ni nyum2 sedapnya

    ReplyDelete
  15. lama dni tak pekena ikan bawal.. terliur pulak.. nyammm :)

    ReplyDelete
  16. murah..saingan ut bawal powerlah ni..

    ReplyDelete
  17. bila tgk gmbr ikan bawal ni rsanya sy dh lma sgt2 tk mkn bawal..kalo gi pasar asyik beli ikan kembung je..wakaka

    ReplyDelete
  18. murah tu..alamak lapor plk perut ni..

    ReplyDelete
  19. alaaa kan dh terliur nie..bru ingat nak diet :-)

    ReplyDelete
  20. tertelan air liur.. padahal br je siap makan nasik..

    ReplyDelete
  21. rasa lapar le pula, tak sure nak makan apa

    ReplyDelete
  22. best2 harus i pun nak pegi terjah ni sbb nk pegi bawal power jauh huhu..

    ReplyDelete
  23. baru siang tadi makan bawal masak 3 rasa kat kenduri org kahwin..
    mmg menyelerakan lagi, tambahan lagi musim hujan mcm ni

    ReplyDelete
  24. sedap sungguh nampak masakan ikan tu.. kecur liur lady..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive