I Love NUFFNANG ☺☺☺

Thursday, November 24, 2011


Terima Kasih banyak² sebab bermurah hati tambah BE baru lagi. Lepas Cash-out yang pertama last week, terus Buffered Earnings bertambah lagi 3...yahoooooo...masyuk...^_^


Keseluruhan BE yang tengah running skang nih ada 8. Rezeki...rezeki...Uols yang belum dapat BE baru lagi jangan putus asa ok. Selalu lah update survey kat blog manager tu dan selalu² lah update entry sekali ☺☺

You Might Also Like

20 comments

  1. Murahnya rezki fiza!! Aju 1 je BE hihi... Owh kene rajin update blog manager tu ye?

    ReplyDelete
  2. tahniah =)

    xpernah dpt BE lg...huhu

    ReplyDelete
  3. amboi pengsan..aku baru dapat 6 dah sengih ke telinga, rupanya ko punya lagi banyak..hahahaha

    a'a..kn banyakkan bersabar kan dalam berblog ni..bukan harini register terus dapat BE

    ReplyDelete
  4. amboi pengsan..aku baru dapat 6 dah sengih ke telinga, rupanya ko punya lagi banyak..hahahaha

    a'a..kn banyakkan bersabar kan dalam berblog ni..bukan harini register terus dapat BE

    ReplyDelete
  5. Dah buat semua tips tapi still belum ada rezeki.=.=

    ReplyDelete
  6. tahniah fiza! banyaknya BE... moga terus murah rezki pasni.

    salam kenal dari k.izan...

    ReplyDelete
  7. murah rezeki dpt byk BE. sye xdpt pn.xpela.bkn rezeki bln ni.hehehe..

    ReplyDelete
  8. basically kalau BE ni manyak sikit yer dari Meterred earning?

    ReplyDelete
  9. Oooo best nyer...Qaseh singgah...baru la dalam bidang blog ni...hu hu,x pandai sangat..tapi minat dan nak earning.

    ReplyDelete
  10. Wow banyaknye BE! Sy ada satu je :( Nak sikit BE tu bleh? Haha

    ReplyDelete
  11. Macam mana nk tahu dpt BE...
    huhu......

    ReplyDelete
  12. banyak2 kan ucap alhamdulilah ye :-)

    ReplyDelete
  13. perghhhhhhhhh! byk giler BE ok.. sy ada 4 ketul je..rezeki akk ni..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive