KECEWAnyaaaaaaa...

Thursday, November 10, 2011

Salam pagi Khamis uols. Dah breakfast? Aku kecewa pagi nih, sebab breakfast tertinggal kat umah...uuwwaaaaaa...bersungguh² siapkan bekal untuk anak² ngan ibu skali. Tapi yang bawak turun bekalan untuk anak ke nursery sajork, bekalan utk ibu tertinggal.

On the way tadi dah tak sabar² nak makan sebab perut dah berkeroncong. Tapi dalam hati nih rasa macam ada benda jer yang tertinggal. Dok fikir² apa benda nya. Sekali paper bag emas berisi bekal gua tertinggal kat umah der. Nak patah balik dah jauh. Redha jer lah.

Bukan apa, aku dah prepared 2 bekal, 1 bekal tu ada kek. Semalam gigih buat kek. Kek apa? Tunggu...muahahahahaha...Ingatkan nak makan untuk kudapan kat office nih, tapi nak buat macam mana, makan kat umah jer lah. Harap² tak basi lah bekal aku yang satu tu.

Ok lah, nak breakfast dulu. Perut pon dah berdondang sayang. Minum milo cicah biskut jerlah nampaknya pagi nih...huhuhuhuhu...

You Might Also Like

16 comments

  1. samalah bekfes kita...minum milo cicah roti jer... jadilah buat alas perut

    ReplyDelete
  2. alahai, tak ada rezeki lah tu, nyaris ada stok biskut kan

    ReplyDelete
  3. ala frustnyeeeee... kalu aku pon frust gitu.. hamboi sempat buat kek u..

    ReplyDelete
  4. mmg bila bekal tertinggal kat rmh mmg sgt frust jd nye. ada je rs mcm nk patah balik ambik...;)

    ReplyDelete
  5. TINA: Kat office nih memang HR sediakan biskut, senang ☺☺

    ReplyDelete
  6. ELY: Frust tau...hahahahaha...kek senang jer pon.

    ReplyDelete
  7. JOY: Memang rasa mcm nak patah balik, tapi dah jauh. Klo dekat memang dah amik dah.

    ReplyDelete
  8. IZWA: Meh datang umah, ada balance lagi tu...hehehehehe...

    ReplyDelete
  9. aduii mmg kiciwa la fiza hehehe, takpe nak suh tahan surprise tu hehehhe, rajin fiza wat bekal, aju just bg roti atau goreng naget je kt anak2

    ReplyDelete
  10. Mcm ne ley tertinggal tu? Sian awak.

    ReplyDelete
  11. mau tak frust sis...
    mesti terbayang2 kan bekalan tu kan....
    hopefully tak basi...

    ReplyDelete
  12. lor cian fiza..dh la excited nak makan..tup2 lupa...hmm mmg frust kan..nak wat camna dh lupa...pepun...esok wat lgi...hrp2 tak lupa yer..:)

    ReplyDelete
  13. dikk bfast ape yg tertinggal tuu ??
    aloor x perlah dikk selalu akak mcm tuu jugak .. ingat yg anak2 punye jee ekekke

    ReplyDelete
  14. alahai siannya sis..dh lunch lom ni?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive