Lebat...Ribut...Berdentum Dentam

Tuesday, November 15, 2011


Kat Cyberjaya...hujan lebat selebatnya, guruh berdentum dentam, angin kuat menggegarkan pintu kat office nih. Terjerit² staff kat bawah, nasib pintu tak pecah.

Haihhhhhh...hujan² lebat macam ni dapat bantal dan tilam...perghhhhhhh...asyiknya...tak pon sesejuk nih, dapat minum kopi o panas cicah biskut...mantoppppp...




You Might Also Like

22 comments

  1. vote for TIDO..!! hehehe..sedapnya kalo dpt tido ni

    ReplyDelete
  2. ni sedang guling2 atas katil...blogw lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. kat Sg Petani kedah pun hujan ni. angin dgn guruh kuat berdentum2...

    ReplyDelete
  4. kat area rumah aku pun memanjang hujan ko...mlm2 tdo mmg layan betul...

    ReplyDelete
  5. huwarghhhh akak lencun basah, td ambik ali dr schhool......uhuk uhukkkk..

    ReplyDelete
  6. sini pun lebat sis..tp sbb dee kt tkt 19..x dgrlah bunyi2 semua tu..

    ReplyDelete
  7. tu psl la keje aku nk baring dpn tv aje.... xpon minum milo panas cicah roti ermmm sedappp

    ReplyDelete
  8. duduk umah peluk bini pon cun juga ni.. boleh tambah penduduk malaysia.. hehehe

    ReplyDelete
  9. salam kenal..
    kt kl pun hujan lebat jugak..

    ReplyDelete
  10. fiza..1st..yg part ribut tuh mmg takut..kt aloq setaq nih pun dok kelam ja..nak hujan dh kot
    2nd..setuju2..cicah milo panas ngan biskut hup seng pun jalan..heheh

    ReplyDelete
  11. sy kt sg buloh..syp sunyi je kak...tp sejuk! angin dari sana dtg cni kot? haha

    ReplyDelete
  12. kat sini hujan2 manja jer..hehehe

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan...
    suka plak entry ni sbb smlm mmg takut sgt. petir dentum dentam. kat tangga masjid wilayah, air turun mcm air terjun (sbb kat ruang atas open air). tau2 encik suami dah melompat sbb tetiba air terjun menderu turun sampai basah sluarnya :)

    ReplyDelete
  14. KOPI O CICAH BISKUT? PERGHHH... TERBAIK.

    ReplyDelete
  15. kota bharu pon ujan lebat gak ni huu

    ReplyDelete
  16. takut tido time hujan lebat!grr...~~

    ReplyDelete
  17. hujan sekarang ni lain mcm ckit kan?? erkkk..

    ReplyDelete
  18. gmbar tu pun mmg dh nmpk btapa lbtnya hujan n kuatnya angin..

    ReplyDelete
  19. sy pon kuat tido ptg skrg..tetiba dtg penyakit ni..nak2 hujan kan..hihihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive