Blogger New Interface

Thursday, December 15, 2011

 

Blogger lain dah lama tukar, tapi aku baru nak tukar. Tapi bila dah tukar...alamak, terkial² lah pulak sebab dah selesa pakai yang lama, macam leceh pon ada...alahaiiiii...Banyak nak kena teroka nih sebab benda baru kan ☺☺


You Might Also Like

33 comments

  1. belum sampai seru nak tyukar lagi~he~~

    ReplyDelete
  2. @bujal X: Tak tukar pon tak per bujal. Rasanya lagi best pakai yang lama.

    ReplyDelete
  3. @:: Mrs.Eady ::: Tak yah tukar lah izwa. Tapi klo nak kelainan...tukarlah. Daku lebih suka yang lama.

    ReplyDelete
  4. dulu pnah tukar jap tapi tukar balik lama hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. Blogger ade mslh kat layout kan? Fiza kene tak?

    ReplyDelete
  6. aah kan nok..payah gak guna yg baru..

    ReplyDelete
  7. @sisdee: Kak...mcm mana nak tukar yg lama balik?

    ReplyDelete
  8. @Fara: Buat masa ni saya tgk ok plak kat layout tu.

    ReplyDelete
  9. Hihi Aju pon baru tukar last week, nmpk kemas jek

    ReplyDelete
  10. @Anum: Betul tu, tapi sbb dah biasa yg lama, lagi suka yg lama ☺☺☺

    ReplyDelete
  11. @amirah: Yer lah, ko pon dah tukar erk.

    ReplyDelete
  12. mls nk tkr2.kang serabut kepala dibuatnya.

    ReplyDelete
  13. tak tukar tetapi tertukar sendiri...heran...:)

    ReplyDelete
  14. @ajumohit: Memang nampak kemas, tapi kaler tak menarik lah.

    ReplyDelete
  15. @aReLaN: Tak yah tukar, memang serabut, sbb baru pakai kan.

    ReplyDelete
  16. @Daddylicious: Owh...yg ni automatik kot sbb ada blogger yg kena mcm ni gak, tetiba dah berwajah baru ☺☺

    ReplyDelete
  17. sy lum tukar lg.. aritu ada gak tukar tapi cm xbest.. so, tukar yg lama balik.. hihii

    ReplyDelete
  18. aku pun tak tukar tau nok, alih2 dah tertukar sendiri....pelik aku....

    ReplyDelete
  19. baru clear nak baca...putih menyerlah...

    ReplyDelete
  20. SAYA MASIH MENGGUNAKAN YANG LAMA. LAMA ITU KLASIK. LAMA ITU ANTIK. YANG ANTIK DAN KLASIK ITU MAHAL HARGANYA.. ;)

    PST: KADANGKALA YANG BARU JUGA BAIK DARI YANG LAMA.

    ReplyDelete
  21. Assalam..
    Memang banyak benda baru...dah try guna yang baru tapi tetap juga suka yang lama..

    ReplyDelete
  22. blogger makin best lah :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  23. eh dikk bukan ke dia automatik tukar kat semua blog sbb akak x buat ape2 pun arituu tgk2 blogger dah tukar .. rasanya semua samee :)

    ok kan .. nampak lebih kemas :)

    ReplyDelete
  24. dee smlm buka terkejut sket..tp oklah..xdelah perubahan besar sgt..

    ReplyDelete
  25. salam kenal...

    saya tak tukar tp tgk2 je dah bertukar pulak. huhuhu...

    ReplyDelete
  26. blogger profile ni baru jer lagi berubah wajah dlm minggu lepas.. ;)

    google, owner blogger kan sedang buat perubahan wajah skrg ni, termasuklah utube sekali..

    ReplyDelete
  27. bila dah tukar rs xbiasa.. :)
    rs mcm blogger baru ke ni eh..
    hehehe..

    ReplyDelete
  28. a;a betul la u :) kite pon sama terkial ehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive