Cek Pertama NUFFNANG dah sampai...Terima Kasih NUFFNANG

Monday, January 16, 2012

Alhamdulillah...akhirnya cek yang di tunggu² sampai juga. Hari jumaat aritu dapat. Pendapatan terkumpul selama 2 tahun dan juga pendapatan pertaman hasil dari blogging. Walaupon amik masa yang lama nak kumpul duit tabung nih, tapi akhirnya nampak gak hasil. Iyerlah...blogger biasa jer kan. Visitor pon biasa² jer.


Inilah amount yang aku dapat. Bukan nak menunjuk cuma nak bagi semangat. Sikit² lama² jadi bukit. Jangan merungut bila amount asyik banyak tu jer, usaha kena lebih. Macam aku....amik masa 2 tahun nak dapat banyak nih ☺☺☺

Terima kasih pada kawan² dan visitor yang sudi baca blog nih.

You Might Also Like

34 comments

  1. wah tahniah..byk tue..boleh shopping raya hehehehe

    ReplyDelete
  2. wow! alhamdulillah dh sampai, bleh la buat belanja anak2..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah.. ada jugakkan hasil berblog.. Insya Allah, semoga lepas ni bertambah murah rezeki dr Nuff.. skrg ni mcm dah susah nak dpt BE>.

    ReplyDelete
  4. Yeay! Ala takper rezeki juga tu kan dear :) Intan pon tgh tgu cek Nuffnang gak nie...hee hee :D

    ReplyDelete
  5. tahniah..dr blogging saje2,ada gak hasilnya

    ReplyDelete
  6. TAKPE.. SEDIKIT2 LAMA2 JADI BUKIT.. ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah dikk
    akak pun dah dpt .. lebih kurang macam fiza
    dah lamaaa
    smpai skrg x dpt layie BE

    ReplyDelete
  8. wahh...yg ramai follower mcm fiza ni, ambik masa 2tahun...yg mizah ni follower ciput je, maunye 10tahun...heheheh...syokkan nampak hasil..mizah yg baru collect earn sikit pun dah happy tau...walaupun lagi 10tahun baru boleh cash out...heheheh

    ReplyDelete
  9. Tahniah pasni leh belanja makan kepsi hehe...

    ReplyDelete
  10. wow byk tu... apapun syukur alhamdulillah... rezeki...

    ReplyDelete
  11. Congratulations! Sedikit sedikit lama lama menjadi bukit.

    ReplyDelete
  12. cheqna dua tahun blogging baru setahun letak nuffnang tu..rm 50 je baru dapat =)

    ReplyDelete
  13. Wah, tahniah2! Aku punya rm10 pun tak lepas..hahaha

    ReplyDelete
  14. Assalam..
    2 tahun? lama tu..
    Apa2 pun, tahniah, ada juga hasilnya kan.
    Iza pun tengah tunggu cek juga, mungkin bulan depan kot baru sampai..

    ReplyDelete
  15. bestnya...
    eh u dah prnh buat entry ke psl camna nak cash out nih?

    ReplyDelete
  16. wah.. lps ni blh shopping yer.... tgh sale raya cina ni..hihii

    ReplyDelete
  17. wah...
    syioknya....
    betul2 kena sabar n kerja keras kan=))

    tapi.,
    walopun siket2 dia naik,
    makin semnagt kan kan kan...

    ReplyDelete
  18. waweeeee...byk tu...happy 4 u...best nya....

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah rezeki tu fiza..semangat juga pada diri akak semoga terus dan bersemangat untuk membuat posting...erm..kena kuatkan azam lagi tahun ni..masuk wish list heheheh... Tahniah

    ReplyDelete
  20. Awak! YQ sbb bg entri pemberi smangat mcm nie!

    =D

    ReplyDelete
  21. Tahniah dah selamat tiba cek yang ditunggu!!! Betul tu fiza sikit2 lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  22. tahniah, memang seronok kan dapat cek

    ReplyDelete
  23. fiza,

    nnti free check kt sini.. thks

    http://lalalandsale.blogspot.com/2012/01/answer-get-lucky.html

    ReplyDelete
  24. tahniah!!!

    aku pon almost 2 tahun berblog dapat first cek dalam RM200+, ni nak cash out sekali lg tapi biar cukup RM200 jugaklah..hehehe

    ReplyDelete
  25. tahniah... berbaloi usaha berblogging...

    ReplyDelete
  26. tahniah dear!! aku baru nak hangin kalau ko blurkan amount tu...ekekek...

    nasib baik ko tayang..bagus!!

    ReplyDelete
  27. banyak jugak tuuu....
    jadi pemangkin semangat buat iriku utk terus berbloging

    ReplyDelete
  28. tahniah...teruskan usaha untuk cashout kali kedua pulak yer... :)

    ReplyDelete
  29. wow! tahniah tau.. hepi kan bila dapat cek :)

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah,,, rezeki jangan di tolak,,

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive