Fenomena AWAN NANO

Monday, January 30, 2012


Lepas ni fesyen t-shirt dan track suite akan menjadi ikutan gara² fenomena Awan Nano. Tapi jangan sampai berkaki ayam sudahlah yer...hahahahaha...Persembahan paling sempoi. Bermodalkan RM20.00 sahaja untuk harga t-shirt.

Sana sini orang bercerita pasal Anugerah Juara Lagu ke 26 malam tadi kan. Memang terbaik lah. Tahniah buat Hafiz kerana penyampaian lagu dengan penuh penghayatan, untuk Datuk M. Nasir di atas ciptaan lagu dan Budi Hekayat untuk lirik yg mantap.

Apa² pon...AJL malam tadi memang best.

You Might Also Like

18 comments

  1. ko tau aku nye channel tv3 dh la rosak.. ade certain channel astro yg aku xdpt sbb disk astro tuh rosak.. sanggup tgk kt live streaming. sakit bontot aku hahaha..

    aku rasa sume yg nyanyi mlm tadik besh. aku xminat lagu awan nano nih.. tp xkesah la sapa yg menang

    ReplyDelete
  2. aah...suka sebab sokong apis..hehe

    ReplyDelete
  3. huhuhuh tak payah tempah dan cari sponsor..ngeeeee

    ReplyDelete
  4. @Ely Hasrul: Hehehe...sian ko. Tukar lah disk astro tu.

    ReplyDelete
  5. @Bitt (double IS): Kan bitt...20 hinggit ker modal, tapi pulangan dia...perghhh...

    ReplyDelete
  6. nak layan AJL punya pasal la .. macam2 jadi kt sy tu .. hihi apa pun tahniah hafiz =)

    ReplyDelete
  7. tp lagu malam tadi mmg byk yg best. takde la yg kureng. tapi awan nano ni kalau tgk bait liriknya, mmg tersirat. x kesah la walau dressing macam budak sekolah nak pegi kelas pendidikan jasmani pun

    ReplyDelete
  8. fyzz rasa vokal apis mmg mantops...walaupun rambut dia tak rebonding..hehe..

    ReplyDelete
  9. KENAPA CINTA MUKA BUKU TAK MENANG... :(

    ReplyDelete
  10. betul tu,puas hati sebab lagu yg best menang...

    ReplyDelete
  11. puas hati sbb lagu fave menang :)

    ReplyDelete
  12. suka semua yg menang tu...paling suka bila faizal tahir pun menang..


    tema air pun unik...like 1000x...

    ReplyDelete
  13. x sempat tgk habis pun.. pg tadi baru tahu fenomena awan nano tuh..

    jemput join GA
    http://www.kakyong.com/2012/01/giveaway-choco-rerama-biru.html
    http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive