Philips AVENT Newborn Starter Set...Murah tu

Thursday, January 19, 2012

[Up to 35% Off] Philips AVENT Newborn Starter Set from RM128. Includes 4 Bottles. Pick-up / Delivery Available. 




Highlights
  • Newborn starter set includes:
    - 2 x 260ml feeding bottle
    - 2 X 125ml feeding bottle
    - 1 x Newborn soother
    - 2 x Additional extra soft newborn teats
    - 1 x Bottle and teat brush
  • BPA-free bottles where milk flow is controlled by the baby.
  • Anti-colic valve behind teat prevents air from entering stomachs.
  • Natural shape makes combining breastfeeding and bottle-feeding easier.
Buat penggemar botol jenama AVENT nih, bley lah beli. Murah tu. Kalau beli satu botol avent pon dah agak mahal, inikan kalau nak beli sampai 4 botol. Jom beli selagi stok masih ada ☺☺

You Might Also Like

10 comments

  1. murah tu. dh la xdecide lagik nk guna botol ape. tp mmg dulu aku nye storage sume guna avent. nih beli kt mana nih fiza?

    ReplyDelete
  2. a'ah tadi nampak gak ni..memang murah...tp anakku guna botol bumble bee yg ebm storage je la pulak..hehehe

    ReplyDelete
  3. walopun xde anak lagi...

    tapi...saya mmg suka Produk event nii=)))

    ReplyDelete
  4. bagus ni..harus ke nak sambar ni?

    ReplyDelete
  5. murah tu fiza, ktner ni? milkadeal ke groupon?

    ReplyDelete
  6. alamak x pandai bab2 nie dikk
    sbb akak pakai yg biasa2 je dulu huhuh

    ReplyDelete
  7. Assalam...
    Guna susu cap gantung je...kalau guna botol, tak nak minum, baby main dengan lidah je...ada 2 botol langsung tak guna..

    ReplyDelete
  8. murah lah!

    time sya dulu takde pun offer cam tu...huhuuu

    ReplyDelete
  9. kawan2 sume..kalu nk beli brg2 avent murah, jemput ke blog saya http://gorgeous-mum.blogspot.com/
    tq for supporting me :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive