Selamat Tahun Baru Cina 2012...Selamat Bercuti

Friday, January 20, 2012


Buat kaum Cina di luar sana, wishing you a 'Prosperous New Year and A Happy New Year'. Gong Xi Fa Chai and Xin Nian Kuai Le.


Selamat bercuti untuk semua dan selamat bergembira bersama keluarga tercinta.


Pada yang nak bercuti dan nak balik kampung tu, berhati² di jalan raya. Rancang perjalanan anda dengan betul supaya tak tersangkut dalam kesesakan. Semoga selamat sampai ke destinasi dan selamat kembali dari destinasi dengan selamat.

You Might Also Like

8 comments

  1. ko tak balik kg pandan nok? hehehe..selamat bercoti la ek

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dan berehat Fiza...

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti dan selamat bergumbira...

    take care yea :)

    ReplyDelete
  4. tengok wayang sampai habis semua...hehe

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti jugak utk fiza :-)

    ReplyDelete
  6. masih bercuti kah? ke dah naik keje? aku dok umah, diam2 jek..bakar kek (eh ayat bakar ko lagik..kekekek)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive