Sentap...

Tuesday, January 03, 2012


Tak tau lah apa masalah nih. nak kena blocked dah gamaknya. ni pon ada masa 10 minit jer nih ha. Kena update sepantas kilat...uuwwaaaaaa...boringnya. Harap² tak lama lah masalah nih. Sebab FB dan YM yang selama ni di blocked tetiba boleh plak bukak, tapi blog tetiba plak kluar message nih. Aduhhhhh...bosan lah macam nih.

You Might Also Like

16 comments

  1. sentap jugak kalau jadi camni huhuhu

    ReplyDelete
  2. alamak!

    blog wina pun bru je kena benda yg sama...company block sebab ade porn content to terpaksalah delete semua blog list, lepas tu baru okey huhuhuuuu

    ReplyDelete
  3. owhhh blogspot kena block kat opis ka..payah gak tuh...sabauuu erk sabauuu

    ReplyDelete
  4. lah apa masalahnya tu fiza? haishhh moga2 pasni oklah fiza

    ReplyDelete
  5. opsss...aphal ni fiza?harap2 boleh blog macam biasa

    ReplyDelete
  6. alahai..cheq pun sentap jgk kalo kg g2

    ReplyDelete
  7. cane diorang taw kita berblog ek..adoii

    ReplyDelete
  8. uish...klu kna blok kt ofis mmg sentap.fb n twitter dh kna blog.klu blogger pn kna,mmg parah la sme org kna sumpah seranah sye.hahah

    ReplyDelete
  9. fb, youtube, streaming semua mmg dah lama kitorang blocked kan kat sini, tp blog tak de lah smpai blocked..

    ReplyDelete
  10. adeh... memang sentap kalo jadi mcm ni...
    terbantut xtvt blog ni..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive