Alahaiiiiiii....Letihnyaaaa...

Friday, March 30, 2012

Menci tau. Bila hujan jer jalan mesti sesak. Penat kaki tekan clutch. Pagi nih jer sejam on the road gara² jalan sesak nak mampus. Sesak sebab masing² berebut jalan. Nak bayar tol pon berebut². Dari satu barisan jadi dua barisan. AKu klo orang tak bagi signal memang sorry lah kan...tak der nya aku nak bagi potong. Ko cucuk...lagi aku cucuk. Pastu...jalan dari 3 lane bertukar jadi berlane². Lagi lah bertambah sesak.

Nasib ada bekalan kuih...buat kudapan dalam keta. Ok...nak buat breakfast, jap lagi sambung.

You Might Also Like

15 comments

  1. comfirm kalau hujan jalan akan sesak

    ReplyDelete
  2. tu la kerenah di jln raya. kalau nak cepat, bertolak la dr rumah sebelum subuh ekk? ni dok potong lane, buat trafik jem teruk... sabo ye. sib baik kat melaka ni free from trafik jem :)

    ReplyDelete
  3. kalau hujan macam tulah, naknya kalau pagi, semua org rushing nak pergi kerja kan

    ReplyDelete
  4. ekekek kena beli autooo kereta tuu dik
    akan dtg org2 nak belajar kereta semua dlm auto , dah x der manual huhuh dah lama akak dgr citer nie cuma x tahu bilee dia nak laksanakan ;)

    ReplyDelete
  5. faham...faham sebab wina pun bawak keta manual huhuhuuu

    tapi sib baik time pegi & balik keje mmg xde masalah jem sbb rumah dekat dgn ofis :-)

    sib baik ade alas perut kan? hehehehe

    ReplyDelete
  6. Sabar mama, ujan2 ni mmglah gitu, heheh baby sihat? Sambil memandu makan Kuih penyejuk hati ;)

    ReplyDelete
  7. Hoho...hari ni hujan..confirm jem

    ReplyDelete
  8. btl, sy pun kalo org xbg signal, memg bo layanlah..nasib ko lah, xtau undang2, suka je nak mengimpit..kdg2 rasa mcm geram pun ada

    ReplyDelete
  9. Sy klu bwk kete dlm keadaan ujan, mmg stress to the max! Arghhh!

    ReplyDelete
  10. SABAU.. SABAU.. BAWAK BERTENANG. ANDA MAMPU MENGUBAHNYA.

    ReplyDelete
  11. serik nak merasa jln jem di kl tu...huhu, jenuh!

    ReplyDelete
  12. bila ujan je pasti akn buat sy rs nk tido.. lbh2 lg kalu ujan lbt..hihii

    ReplyDelete
  13. sabor jela..kalau KL tak jem sekali sekala tu memang rasa bertuah la sgt kan..

    ReplyDelete
  14. ada terbaca dalam fb baru ni..kat jalan sesak ni syaitan sebesar rumah suka duduk sebab time tu la org tengah panas hati..Alhamdulillah, fiza cool je leh makan kuih lagi tu :)..saya kalo time jem sikit mesti tingat artikel kat fb hari tu..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive