Bila hari Hujan...

Thursday, March 15, 2012

Perut mesti lapar. Nak² mak buyung ni kan...memang sentiasa nak mengunyah. Apalagi...air milo cicah biskut lemak lah di kala hujan lebat nih.


Jemput minum semua ☺☺☺


Tapi kalau dapat goreng pisang panas hujan² macam nih, pastu minum plak ngan air kopi...perghhhhh...mantop. Cicah plak ngan cili kicap...alahai...kecur sudah. Kat office ni susah betul nak cari goreng pisang.

You Might Also Like

14 comments

  1. kalau time hujan mmg lapar..sy yg tak buyung nie dr td dok mengunyah...

    ReplyDelete
  2. ngidam goreng pisang cicah cili kicap tu fiza...hehehhe sejuk-sejuk ni memang kepala pun otomatik ingat semua jenis makanan hehehe nak nak yang 'berdua' tu. take care

    ReplyDelete
  3. alahai,kecur perut aku gak..heheeh

    ReplyDelete
  4. sini pun hujan..bru je lepas minum teh o panas² hehehee

    ReplyDelete
  5. ermm time2 hujan ni memang perut lapar je..memang betul susah gak nak cari goreng skrg kalau ada pun tak sedap!! tgk goreng pisang tu cam tak semangat jer

    p/s: apa pun salam kenal buat awak, singgah komen n follow sini ;-)

    ReplyDelete
  6. weyhhh sedap nya goreng pisang..kena yg tepung rangup tu lg best :)

    ReplyDelete
  7. hoho...kalau ade cucur pisang tu skali,lagi lahh setailo!hehe

    ReplyDelete
  8. kalau hujan mmg sedap betul kan dapat goreng pisang dgn teh o panas..

    ReplyDelete
  9. kalau masa Amy kecik2 dulu, amy selalu cicah pisang goreng ngan sambal ikan bilis.. kecur air liur dah ni..hihihi.

    ReplyDelete
  10. memang kelaslah.. goreng pisang di hari hujan..

    ReplyDelete
  11. mkn biskut je..jgn mkn goreng2 sangat..jage badan jugak even ngandung..hehehe

    ReplyDelete
  12. kalau hujan saya tak nak jamah apa2.. nanti tak selesa saya tido2 time ujan... ehehehe... tapi kalau melantak teh o panas dengan pisang goreng d petang hari, perghhhhh,.. memang sentappp

    ReplyDelete
  13. yap.. saya samalah.. time hujan kalu dapat mkn camni mesti best.. lgpun time hujan mmg lapar dia lain macam sikit...hahhahha

    ReplyDelete
  14. Bila hari hujan....teringat ubi rebus cicah kelapa atau gula lawan ngn kopi o panas..mak aih..! nostalgia dolu2..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive