Darurat

Friday, March 09, 2012


Sebab terpaksa bawak anak gi office. Iman demam petang semalam. On da way balik umah dia muntah plak dalam keta...sian anak bujang nih. Dah lama tak demam. Balik semalam pon melepek jer. Pagi nih tak sekolah. Nak hantar nursery, dia tak nak plak. Si dia nak bawak gi office, tapi kesian plak nak kena drive...kerja luar pon banyak. Kesudahannya...aku bawak gi office. Tapi stay kat office bawah lah.

Hari nih plak banyak meeting and presentation. Nak bawak naik atas, bos beso ada. Tapi tak per lah, ipad ada ☺☺. ALhamdulillah...anak bujang nih tak banyak ragam.

Aktiviti BW agak terhad hari nih, harap maklum.


You Might Also Like

20 comments

  1. get well soon boy...mujur ada Ipad jd peneman :)

    ReplyDelete
  2. ala ciannyer dia..fiza bawak pi ofis dia baring kat mana tu? kalau anak-anak tak sihat kita sebagai ibu buat apa pun rasa tak tenang kan asyik ingatkan anak aje..semoga Iman cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. sian nye.. semoga imaan cepat sembuh

    ReplyDelete
  4. kesian, sampai kena bawa g ofis..pengorbanan ibu..alhamdulillah dia tk kesah kan..semuga dia cepat sembuh..aminn

    take care :)

    ReplyDelete
  5. Alahaiiii siannya... nasib baik bos fiza x kisah kan.. moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  6. Anak masih kecik kena lebih perhatian Fiza. kakak dah rasa semua ini bawa anak ke office tidur kat sofa dlm office kakak... Moga Iman cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  7. budak2 klu jarang demam mmg time dpt demam tu teruk skit la kan..cpt sembuh ya

    ReplyDelete
  8. nasib baik ada ipad kan....leh buat peneman utknya....

    ReplyDelete
  9. ala siannye kena bwk g opis. ingtkn ko EL. cpt2 sembuh iman!

    ReplyDelete
  10. aduhh kesian kat iman
    musim nie dik
    di pekan skrg nie panasss ujan x menentu huhuh
    semoga iman lekas2 sembuh

    ReplyDelete
  11. alahai syiannya iman, moga cepat sihat ye, mmg musim demam skrg ni nak plak hujan je hari2 kan

    ReplyDelete
  12. ala cian nyer...harap2 cepat sembuh anak akak tu...

    ReplyDelete
  13. lebih2 lagi hujan panas skrng ni...haih...

    ReplyDelete
  14. alahai...siannya...sekarang dia dah ok ke?

    nok, aku dah reply email ko...jaga diri ye...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive