Selamat Berhujung Minggu

Friday, March 02, 2012


Lemau plak pepetang nih. Banyak benda nak citer, tapi tak der idea plak nak mengarang. Selamat berhujung minggu semua. Jumpa lagi hari selasa sebab isnin adalah hari cuti berjemaah dengan si dia. Ada appointment...nak nengok baby dalam perut nih ha...☺☺☺

You Might Also Like

12 comments

  1. ada check up ek..bebaik ek..take care..ko doakan la ..dah terasa sakit dah ni..takut lak terberanak hujung minggu ni..huhu

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti fiza..ayu pun nak pergi bercuti esok ni..^_^

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti n take care ea :)

    ReplyDelete
  4. wahh syoknya tengok baby dalam perut...happy weekend :)

    ReplyDelete
  5. hepi weekend! aku esok appointment gynea

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu juga.ni dah masuk minggu ke berapa??

    ReplyDelete
  7. take care Fiza..ibu mengandung memang cepat penat..moga selamat semuanya:)

    ReplyDelete
  8. SAYA CUTI SAMPAI SELASA.. REHATKAN BADAN DAN MINDA..

    ReplyDelete
  9. Salam Fiza,

    Semoga bb dlm pewut & mummynye sihat! Tgk jantina x? Ke nak surprise? :)

    ReplyDelete
  10. nak pi jalan2 mana ya weekend ni

    ReplyDelete
  11. dah hari senin dah ni...

    selamat pagi dear!!

    ReplyDelete
  12. bagus cuti berjemaah bila check-up.. hihihi.. mekchu sukaaaa...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive