Alhamdulillah...dah selamat bersalin anak ketiga

Friday, April 13, 2012

Salam semua. Seperti tajuk di atas...alhamdulillah aku dah selamat delivery baby boy seberat 3.2 kg tepat pukul 9.00 pagi @ hospital pakar an-nur bangi, bersamaan dgn 12 April 2012, dgn hanya sekali teran.

Syukur sangat2 sebab semua urusan dipermudahkan OlehNya. Daftar masuk pukul 8.30 am jalan dah buka 6 cm. Ambik masa 30 minit jer...alhamdulillah. Kalau ikut due date, 3 may. Tapi baby dah tak sabar2 nak keluar :-)

Dengan ini, puan punya blog akan berpantang dari dunia blogging selama 2 bulan sebab kat umah tak der broadband, harap maklum...huhuhu...rindulah nanti sebab tak dapat nak baca blog uols Semua.

You Might Also Like

43 comments

  1. Alhamdulillah..tahniah!!

    selamat berpantang:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...dah selamat bersalin dengan mudah....selang bunga ye?bestnya...selamat ebrpantang dan menysuukan baby...sape nama baby baru nih?

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kak...tahniah..
    happy dgr...syukur seme selamat..
    moga akak n baby sihat..
    mesti rindu dgn celoteh akak nti..

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar mudahnya fiza bersalin, alhamdulillah semua selamat, selamat berpantang ye fiza, jangan tension2 dalam pantang, Rindu dengan fiza, selamat bercuti!!!

    ReplyDelete
  5. Sama date dgn anak saya...12.4.....

    ReplyDelete
  6. nk wish sini gak. tahniah!! selamat berpantang. take care

    ReplyDelete
  7. congrats fiza! awal betul baby keluar. hehehe, dia tak sabar tu

    ReplyDelete
  8. Tahniah fiza, dan selamat berpantang.

    ReplyDelete
  9. congrats fiza, nmpak gaya mmg xsabo baby nk kuar hihi..

    ReplyDelete
  10. tahniah.. alhamdulillah.. lama saya xjalan2 sini.. hehe

    ReplyDelete
  11. masyaAllah senangnya deliver..
    alhamdulillah segalanya selamat.
    Tahniah beb!!!

    harap2 i pun senang bersalin. no 2 sejam.. agaknya2 no 3 tu 30min je kotkan hehehe...

    selamat berpantang...

    ReplyDelete
  12. tahniah fiza..alhamdulillah dipermudahkan semuanya...selamat menempuhi edisi berpantang....take care

    ReplyDelete
  13. tahniah...selamat berpantang bebaik yer

    ReplyDelete
  14. Tahniah dear.. Alhamdulillah dipermudahkan semua.. :-)

    ReplyDelete
  15. tahniah kak..selamat melahirkan..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah da selamat..mesti rindu kat fiza nanti :)

    ReplyDelete
  17. tahniah ye.. satu lagi nombor yang menarik.. 12/04/12. anak saya dulu 11/08/11 :)

    ReplyDelete
  18. Assalam...
    Tahniah...jumpa lagi nanti..

    ReplyDelete
  19. haaa dh bersalin??..awainya baby kuar... tp alhamdulillah sbb semua slmt n senang je bersalin yer... sekali teran je.. so, slmt berpntang yer.. :-)

    p/s : jika ada bc komen ni.. nanti bg almt dkt sy yer.. nk pos flower hp strap...

    ReplyDelete
  20. Ya Allah! Nape sy rs mcm cpt sgt ms berlalu ye? Congrats dear! Tak sbr nak tgk your newborn baby! Yeay!

    ReplyDelete
  21. tahniah!!

    alaaaa cuti 2 bulan? macam saya jugak dulu huhuhuuu

    ReplyDelete
  22. tahniah.. terjumpa info ni, pasal berpantang… selamat berpantang … sharing is caring :) - cara bertungku dengan mudah semasa berpantang

    ReplyDelete
  23. alhamdulilah, tahniah & selamat berpantang, mudahnya proses bersalin ye

    takpe, rehat2 ye kat rumah 2 bulan ni, dah sihat baru aktif blogging balik

    ReplyDelete
  24. tahniah fiza..tak jauh beza anak kita ya. mirah ada je di annur khamis tu, tp tak perasan pula fiza dgn baby..

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..tahniah fiza..Allah permudahkan kelahiran..waah dh dua orang boy..mmg meriah la nnti...tahniah sekali lg n selamat brpantang..nnti my turn lak..:P

    ReplyDelete
  26. tahniah weii...selang seli cam aku jugak ek...heheh

    ReplyDelete
  27. Tahniah fiza... selamat berpantang! ;)

    ReplyDelete
  28. ohhh..aku terlambat...patutlah aku rase mcm ade kurang jek..sorry beb, aku masuk hspital ari tu, tak sempat nak bw..anyway congratsssss beb:)) slmt berpantang ye...

    ReplyDelete
  29. Salam..mintak jasa baik anda semua yang berkelapangan untuk Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year (VOTE TIAP2 HARI TAU)

    Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

    ReplyDelete
  30. singgah sini tgk akak, wpun xde entry, tiba2 rasa rindu lak dgn akak, xsbr nk tgk baby..cptla abis pantang huhuhuhu

    ReplyDelete
  31. Tahniah...Alhamdulillah...
    dimudahkan bersalin..=))))

    kiranya bape minggu deliver?
    ikutkan beza sebulan gak bersalin tu kan..

    ReplyDelete
  32. tahniah!!!!

    makneng follow kamu
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  33. bila nak dpt nengok baby ko ni? tp kat fb dah tengok..kenmain lebat rambutnyaaa

    ReplyDelete
  34. tAhniah..... senangnya dia bersalin....

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive