Cerita Kangkang & Tetek...tak der benda lain ker nak cari?

Tuesday, April 10, 2012

Istighfar jap bila nengok keywords minggu nih. Bila masa lah blog aku yang suci murni ni jadi blog lucah. Tercemar blog mak noks.



Alahaiiiii...dah tak der benda lain ker nak cari. Carilah bahan² yang berfaedah sket.

You Might Also Like

14 comments

  1. aduyai... saperla y gugel mde2 gitu yer...

    kdg2 blog lya ada gak jumpa keyword mde2 y x brapa nk senonoh tu

    ReplyDelete
  2. hahhah... blh plak keyword ni sampai dkt blog fiza yer..hihii

    ReplyDelete
  3. adoyai..kdg2 bila tgk org search mcm2 nie, rasa mcm kelakar pun ada. kdg2 benda yg xberfaedah lansung

    ReplyDelete
  4. setakat ni zaila xpernah lg dpt carian yang pelik2 cenggini..hehehe

    ReplyDelete
  5. Erk! Blog ni memang blog lucah ke? Haha. Adehh, tercemar reputasi. Sape lah yang sebok sangat nak carik bebenda camtu. Adehh laaa. Ahaha!

    ReplyDelete
  6. haha kemain lagi perkataan tu kan.
    pasni kena letak 18sx :p

    ReplyDelete
  7. maybe ada sebut kut benda2 tu dalam blog cuma keywords tu je yang menyasar sket :)

    ReplyDelete
  8. hahaha..nmpk nau ramai org yg tak bermoral kan...

    ReplyDelete
  9. kahkanh..hantu ngangkang
    & hantu tetek kot derang carik..kekeke aku masih tergelak ni noks...:D

    ReplyDelete
  10. kat blog aku pun memanjang org google menatang lucah mcm ni...nyampah...

    p/s: congrate fiza, dah deliver baby boy...selamat berpantang dan take care yer...

    sayang ko...

    ReplyDelete
  11. alamakkkk sapekah yg menggogle itu..sabo jelah..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive