Selamat Berkenalan, Nama Saya.....

Wednesday, June 13, 2012



Buat tatapan dan pengetahuan kawan² ibu, nama saya: 

IMAN QHALIF BIN HUSAINI 

Ibu saya saja jer tak nak bagi tau nama saya...surprise lah tu kekononnya...hehehehe...Ibu berkenan dengan nama ni sejak saya dari dalam perut lagi. Besar harapan ibu dan abah supaya saya dapat jadi pemimpin yang beriman, menjadi anak yang soleh, bijak dan yang baik² lah bila besar nanti. Ibu tak dapat nak letak gambar qhalif banyak² sebab ibu tengah busy. Bila dah reda sikit keja ibu nanti ibu letak gambar banyak² sampai aunty² naik pitam tengok gambar qhalif yer. 

Akhir kata...Selamat Berkenalan buat aunty² dan uncle² (ada ker) yang santek dan encem.




You Might Also Like

21 comments

  1. Hi Iman Qhalif (nanti tanya ibu, ibu panggil kamu ape ye) ;-)

    aunty sukelah rambut kamu ngeeeee

    ReplyDelete
  2. Amboi! Rmbt lurus tu. Terpacak je nek atas. Comelllllllllllllllllllll!

    ReplyDelete
  3. hai Iman Qhalif..nak culik seminggu boleh x? comel, pp bam..bam..

    ReplyDelete
  4. sedap nama baby...moga membesar dengan sihat dan cerdas:)

    ReplyDelete
  5. eee...comelnya awak qhalif. auntie gigit bulih tak? hihi..auntie suka la rambut beckham awak ni. nak pinjam bulih?

    nnt tnya ibu ye, nama awak dpt inspirasi dr mana ni? hehe

    ReplyDelete
  6. comey..nme da same mcm ank abg ben. ke?

    ReplyDelete
  7. Allo iman comelnya!! Moga menjadi insan yang soleh Dan berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  8. WAH IMAN QHALIF.. RAMBUT TERCACAK..

    ReplyDelete
  9. muka mcm abang dia. tapi rambut terpacak tu memang tak boleh tahan. boleh jadi duta minyak rambut!

    ReplyDelete
  10. Hai Iman Qhalif... salam perkenalan ala tomei tomei :)...

    ReplyDelete
  11. Nice and comey. MOga dia mbesar jd anak yg baik

    ReplyDelete
  12. iman qhalif....sedapnya nama....

    kat profile sebelah tu dah blh tambah nama qhalif la ni....

    ReplyDelete
  13. selamat berkenalan. hehehe. comelnya.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  14. sedap nama baby...
    salam kenal ye Qhalif dari Qalesya, ibu & daddy. moga jadi anak yg soleh dunia akhirat ye ... ^_^

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan qhalif... alalala tomeinye... geram auntie..!

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan juga from aunty dan kak arissa! Nanti bagi tau kat mama, aunty ucapkan tahniah padanya sbb telah melahirkan Qhalif yg comel nie kay :D

    ReplyDelete
  17. hai Qhalif..nice name u have.u're soooo cute!

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive