BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Friday, July 20, 2012

Segmen datang lagi.



Salam petang Jumaat semua. Berminat plak nak join segmen DaddyBen nih. Kenapa anda patut pilih blog saya? Hurmmmmm...sebab:

- Saya suka berkawan
- Nak cari kawan baru
- Saya nak berkawan dengan kamuuuuuu semua
- Nama anak saya pon Qhalif...sama nama ngan anak DaddyBen, hehehehe....*aci tak*


Sudi-sudilah lah yer. Merapatkan silaturrahim di bulan ramadhan ni. Kalau sudi, saya letak kamu semua dalam link 'KHAS'. Jom serbu blog DaddyBen klo nak join.

Note: Kalau tak sempat terjah ptg nih, isnin depan saya terjah umah kamu yer.

You Might Also Like

38 comments

  1. ya allah comelnya baby nie

    ReplyDelete
  2. yes!! miss z setuju tukar link..
    done letak link awak :)

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan. Follower 592.
    "ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
    dr segmen:
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  5. jom main tukar-tukar link nak? kehkehkeh...
    http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. Ye..berminat sekali..tq fiza...selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  7. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. saya berminat.terima kasih :D

    http://craftynieya.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. WAH..SELAMAT BERSEGMEN..NAK JOIN JUGAK LA..

    ReplyDelete
  12. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. ya sy bermint n dah follow awk =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  14. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  15. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    FOLLOWER KE 595

    ReplyDelete
  16. dya setuju..
    follow sini..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  17. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  18. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    SILA REPLY D BLOG SAYA :)

    ReplyDelete
  19. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  20. ya saya berminat dengan tawaran anda,
    saya dah masukkan dalam list, follow kamu

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    nak hadiah dari dieya?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  21. saya sudi menerima pelawaan ye...dan saya follow disini.... no. 598

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  23. Fiza...anak sama nama kan...satu gang tue..hihihi....

    ReplyDelete
  24. slmt bersegmen..

    cntik la plak banner dia... :-)

    ReplyDelete
  25. ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

    ReplyDelete
  26. Ya berminat. Saya sudah update nama anda dalam list saya... =)

    ReplyDelete
  27. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  28. selamat bsegmen

    &

    salam ramadhan

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  30. selamat bersegmen dan selamat berpuasa kpd akak sekeluarga! :)

    ReplyDelete
  31. hai..saya berminat dengan tawaran anda :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  32. Dah masuk dalam list dah! Nanti check ye.. =)

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  34. dah masukkan kamu dlm bloglist. done follow kamu jugak. :D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive