Betul tak?...sekadar renungan..

Friday, July 06, 2012


Betul kan.Renung² kan.




You Might Also Like

25 comments

  1. manusia dengan telefon bagai tak boleh dipisahkan...hurmm betul lah tu!

    ReplyDelete
  2. Betul tu fiza, ya Allah kene muhasabah diri ni,

    Fiza, Aju mmg tukar ke wordpress tapi bila update blog tak update pulak di bloglist, tgh cari solution huhuhu, tq sudi dtg blog Aju, sayang fiza ketat2

    ReplyDelete
  3. YELAH manusia selalu ambil mudah dan lalai huhuhu

    ReplyDelete
  4. betullah tu..kita ni kdg2 lalai..tp kalau dee kt umah..mmg tak dgr pun bunyi hp..hehehe..

    ReplyDelete
  5. betul sbg manusia tak terlepas dari lalai..insya Allah akan berusaha mendengar dengan kusyuk dan jawab azan..sama2 lah kita...nice reminder :)

    ReplyDelete
  6. hehehe haritu cousin saya pasang suara azan masa tepon dia berbunyi hahaha masing2 dok jakun waktu apakah skang ni..ahhahaha parah gak tu...

    ReplyDelete
  7. semoga kita tak akan temasuk golongan org2 yg rugi...

    ReplyDelete
  8. mujur sy dah x begitu..hehe..

    sekarang selalu ingatkan anak-anak..azan tu..slowkan tv..sama-sama dengar azan..:)

    ReplyDelete
  9. betul!! hahahahaha..tu yg sboleh nk blajar lupakan hal dunia jap..lebihkan akhirat :)

    ReplyDelete
  10. mmg itu yg sdg berlaku skrg ni kan..alahai kdg2 kita terleka..

    ReplyDelete
  11. bila susah,tuhan diingat.pastu salahkan.

    bila senang,amboi - berat nyerr tulang...

    ReplyDelete
  12. haa lah kan, malu sendiri dah ni hee

    ReplyDelete
  13. betul...kene perbaiki diri nih lagi...insyallah...

    ReplyDelete
  14. emmm tu la.. kita manusia ni kadang2 lalai kan...

    ReplyDelete
  15. BERASA SETUJU.. ASTAGFIRULLAH..

    ReplyDelete
  16. mmg ada betulnya kak...realiti kehidupan

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive