Cerita Puasa 1: Penangan Durian Pancake

Thursday, July 26, 2012


Hamik ko...berbuka makan Durian Pancake, bersahur pon makan Durian Pancake gak. Habis peti sejuk bau doyan. Sendawa pon bau doyan...hahahaha...

Training dua hari kat Mid Valley. Memang dah setting mind nak beli DP. Tak cukup klo beli satu...kena beli lebih. Aku memang suka doyan, anak bujang tu pon suka gak. Si dia tak berapa suka. Tak dapat buah doyan...dapat makan DP pon jadilah.

Skang ni aku tengah mengidam kuih puteri mandi. Susah gak nak cari kuih nih. Dah lama teringin nak makan. Resipi ada...tapi tak terbuat. Dasar femalas kan...hehehe...

You Might Also Like

24 comments

  1. tak pernah makan...sedap ke weii...

    sedap or sedap sangat???ke sangat sedap???

    ReplyDelete
  2. tak biasa makan lagi...tgok macam sedap...durian best kan..ida suka letak kat tempat beku pastu keluarkan makan macam aiskrim...hihihi

    ReplyDelete
  3. tak pernah rasa.. nampak macam sedap..

    ReplyDelete
  4. Sy pun suka mkn durian pancake ni....best.....sy thn ni xdpt mkn durian lg..huhu..

    ReplyDelete
  5. dni lak dari disember lepas tak pekena duyan. sobss terliur

    ReplyDelete
  6. alahai, sblm puasa ri2 dh ngidam, tp susah nak cari dkt sini..kesudahannya mkn durian ja lah

    ReplyDelete
  7. @mummycda:

    Sedap ida. Doyan memang sedap klo mkn sejuk²

    ReplyDelete
  8. @:: Mrs.Eady :::

    Sedap giler izwa. Rasa sekali mesti nak lagi. Klo gi MV jgn lupa beli tau.

    ReplyDelete
  9. @Ardini Humaira:

    Lorr...siannya mak yong nih. Kat sarawak susah dpt doyan ker?

    ReplyDelete
  10. tak penah makan... hantu doyan gak ni... harus cari dan jejaki ni...

    ReplyDelete
  11. mcm sedap je..harganya berapa?

    ReplyDelete
  12. Owh sedapnya fiza, yelah puteri mandi senang tp nak buat malas hihi

    ReplyDelete
  13. wah.. nampk sedap je.. haz x pernh mkn durian pancake lagi.. hukhuk >.<

    ReplyDelete
  14. Dulu ms bujang, umah sewa dkt dgn Midvalley. Mmg boleh kate selalu gak gasak beli pancake nie. Heheheheh...Skg ni dah lupe rs sedap die mcm ne.

    Puteri mandi, kuih fav sy gak tu. Tepung pulut ade je kat umah ni. Tp nak bt tu...alahai!!!!! Asik tangguh2.

    ReplyDelete
  15. nakkkk...sedap nyaaaa..teringat2 lagi.kalo dekat je MV tu memang ku gagah jugak merayap ke sana

    ReplyDelete
  16. cr...tak pernah makan...sedap ke?...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive