Five Stones Tournament

Thursday, July 26, 2012

Ihsan google

Vavava...macam gah jer bunyinyakan. Padahal main batu seremban jer. Baru balik dari Mercu Office kat KL Sentral sinun. Mak ada tournament uols. Indoor games di bulan posa ni. Dah lama giler tak main batu seremban. Nasib masih ingat lagi step² nya.

Tempat keja aku skang ni tengah buat Sport Extravanganza. Setiap staff di bahagikan kepada beberapa kumpulan. Dan aku tercalon dalam kumpulan JUPITER. Ada macam² jenis games indoor and outdoor. Futsal, volleyball, netball, congkak, etc. Congkak tak dapat main sebab bertembung dengan tarikh training. Main batu seremban jer lah. Lepas raya ni plak ada game netball...kelassss ko mak jemah...dah lah petite, ada hati nak main netball, boleh ker?...muahahahaha...Tengok jer lah nanti.

Nak tunjuk gak tu...☺☺

Owh...jangan tak tau, mak menang main batu seremban uols. Esok ada game lagi, tapi orang lain plak lah yang main. Harap² esok tak der lah yang dapat markah melibihi aku...hahahaha...boleh gitu. Tapi kalau yang score tu dari Planet yang sama tak per lah.

Tapi rasa bangga lah jugak sebab dapat kan score untuk group sendiri. Kalau aku menang, dapatlah pingat emas. Tapi klo tak dapat emas...perak atau gangsa pon kira ok lah. Wah...semangat sukan olimpik lah pulok.

You Might Also Like

10 comments

  1. ni kalo menang ko dpt jongkong emas mcm olimpik tak? haha...bestnya opis ko nok...rajin depa wat itu ini..takdela stress je ngadap keje ni

    ReplyDelete
  2. heheheheh sy pertama kali tgk batu gini masa anak buah balik dr KL, tp xbest..yg style dulu jgk best hehehehe...kalo kat sini pgl batu sambut hihihi

    ReplyDelete
  3. wina suke main batu seremban..masa sekolah dulu gigih buat sendiri ;-)

    ReplyDelete
  4. papa mifz esok balik seremban...hehe

    ReplyDelete
  5. batu seremban..besarnye...
    beznye ade aktiviti camtu..gdluck ye sis..kongsikan pic kemeriahannya nanti..ngeee :)

    ReplyDelete
  6. Dah lama betul meninggalkan zaman main batu seremban ni. Dulu2 kena kutip batu skang dah senang kan.

    ReplyDelete
  7. hooh macam sukan olimpik dapat medal..good luck :)

    ReplyDelete
  8. dekat dah ngan opis aju tu fiza, cayalah!! scorer tu!! heheeh

    ReplyDelete
  9. wah... menariknya... at least terisi jugak masa ngantuk di opis dengan sukan batu seremban.... hahaha

    ReplyDelete
  10. sekolah dulu...suka main batu seremban gan tudung botol hihihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive