Sentap...

Wednesday, July 11, 2012


Lemah semangat aku pagi nih. Selamba jer keta tu kluar simpang tiga dengan lajunya tak pandang kiri kanan. Aku bajet dia akan berhenti sebab memang dia yg kena bagi laluan, sekali boleh dia meluncur laju. Kalau dia tak sempat break memang kebabommmm lah...habis sisi kanan keta aku nih. Nasib ko sempat break pompuan.

Berderau dan berdebar² derrrr jantung ni. Memang terkejut tak hingat donia lah. Istighfar...istighfar. Lepas tu kan...saja jer aku slow kan keta...hahahaha...padan muka ko.

Aku kalau masuk bab² simpang nih memang seriau sketlah.Kalau keta tak banyak ok lagi, tapi klo keta banyak mulalah cuak. Tak confident lagi gamaknya.

Note: Masih berdebar² lagi jantung nih.

You Might Also Like

13 komen

  1. kekdg mmg mcmtu ler... kita dah cukup berhati2 tapi org lag pulak yg buat hal.. huhu

    ReplyDelete
  2. salam kenal....mujur fiza sempat break...samalah kita kalau bab simpang memang kurang confident..kalau yg ada trafic light ok la...hihihi

    ReplyDelete
  3. geram kalau jenis yg kuar simpang xtengok dh kiri kanan...kena hati2 la

    ReplyDelete
  4. ishk...ni yg sy takut ni..sebab kdg2 bukan kesalahan kita, kita yg jadi mangsa..huhu

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah takde perkara buruk terjadi. fiza bawa kereta perlahan2, padan muka dia..hahaha

    ReplyDelete
  6. tulah kan..kita hati2 pun org kalau main redah je bahaya jugak kt kita kan.nasib sempat break.

    ReplyDelete
  7. a'aa betoi tu.. sy pun kalu bab2 simpang mmg risau..

    ReplyDelete
  8. pernah terjadi macam tu, kena hati² di jalan raya

    ReplyDelete
  9. Nasib baik...Tuhan masih sayang..Simpang nie bahaya...kena tengok betul2..

    ReplyDelete
  10. perghhh kena betulkan pernafasan balik tu uu...kalau saya konpem tak boleh drive seketika...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page