SOGO Memanggil²

Wednesday, July 11, 2012

The Raya Members Day Sale's back with more fantastic offers for your festive shopping. See you on 13 and 14 July @ 9.00 am - 11.00 pm.

Note: Tu dia...acara cukur poket somi sudah bermula. Kalau nak cari baju raya anak...elok sangat lah nih. Tapi yang tak bestnya, apsal lah SOGO suka buat sale time orang dah habis gaji...alahaiiiiii....

You Might Also Like

12 komen

  1. oh tidakk...kenapa la dia buat tgh bulan...

    ReplyDelete
  2. jauh sgt... xleh nak cukur poket suami jugak.. ahhahahha

    ReplyDelete
  3. alahai sogo.. Kenapa jauh sgt.. Huhu

    ReplyDelete
  4. kenapalah byk shopping complex suka wat sale bukan time gaji, sama jgk kat sini pun..

    ReplyDelete
  5. Fiza Aju dh amuk cuti tau, mmg nak beli baju anak2 huhuhu

    ReplyDelete
  6. adeh jauh sgt nk pergi tu..kalau dekat mau rabak poket suami hahha

    ReplyDelete
  7. oh tidakk...kenapa la sogo buat tgh bulan...tgh duit tak ada hihihi

    ReplyDelete
  8. hahahah sogo sogo...ekekekeke

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page