KAD RAYA dari BLOGGER

Tuesday, August 28, 2012


Akhirnya...ada gak yang sudi bagi kad raya. Dah lama wei tak dapat kad raya. Dapat kad raya pon yang virtual nyer. Mana sama kan. Tapi tahun ni merasa gak dapat kad raya. SUka..suka..☺☺. Bukan satu, tapi dua *ala..dpt dua pon nak kecoh ker*...hahahaha...macam lah dapat banyak kad. Mestilah suka kan sebab blogger yang bagi. Blogger mana tu?



Terima Kasih saya ucapkan kepada *macam bagi ucapan lah pulok* Bro EqbalZack dan Fairus.com sebab sudi melayang kan kad raya pada saya. Harap² tahun depan dapat lagi lah yer...ahaks...

Silalah terjah blog mereka kalau nak dapat kad raya tahun depan...hahahaha...gurau jer. Kalau nak kenal dengan lebih lanjut lagi dengan mereka. Siapa yang tak kenal dengan Bro EqbalZack ni kan. Kisahnya ada terpampang di akhbar dan majalah. Kalau nak tengok koleksi MILO plak, Fairus lah orangnya. Pengumpul tegar barangan MILO lah katakan.

Apalagi...gi lah terjah skang.



You Might Also Like

18 komen

  1. dah lama tak dapat kad raya... selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. Hi Fiza! Heee~

    Sy pun dpt kad raya dari Fairus. T sy update psl tu. Igt je die nak anta kad kat kwn2 blogger kan?

    ReplyDelete
  3. saya mampu sms raya je la~~keh keh~~

    ReplyDelete
  4. best nye dpt kad raye dr kwn2..nowdays kad raya kpd/dari kwn2 makin pupus lah sis..memasing sms..fb..twitter bagai aje..uhuhuhu

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...seronokkan kalau dpt kad raya dr blogger ni...:)

    ReplyDelete
  6. saya pun dpt 3 je tahun ni...yg herannya klien x bg langsung! kejam okeh!

    ReplyDelete
  7. btol3.. zaman sekarang ni semua nak men digital je.. memg susahla nak dapat kad raya yang dipost ni. huhu

    ReplyDelete
  8. Yeay! Dapat kad raya..! MM pon dapat 2 keping jer dari rakan blogger.. Okayla tu kan, dari takde langsung.. Hehe..

    P/S : Seronok dia lain sikit kan bila dapat real kad raya berbanding virtual punyer.. Hiks! ^_^

    ReplyDelete
  9. dapat special kad dari blogger femes ni kdg2 lagi syiokkk dr jumpa retis kan...hehe...

    ReplyDelete
  10. seronok kan dapat kad raya..insya Allah thn depan nak spare kad raya byk2 :)

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri fiza & famili..
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  12. cantik kad raya nya kak,


    p/s: yg sal pati delima tue, sy xpasti la kak..tp ramai yg ckp dkt alamanda ada jual..dan boleh dapat murah..dkt booth ubat/herba

    ReplyDelete
  13. dya pun lama xdpt kad raya..last dpt masa sekolah.. hihih

    ReplyDelete
  14. sy dpt 4keping je..hehe..alhamdulillah, ada gak yg sudi bg..


    kak, xnk jmput dtg umh akak ke? hihihi

    ReplyDelete
  15. dpt kad raya best kan :)...selamat hari raya

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page