Kebasahan...Panik...

Thursday, August 02, 2012

Pagi² lagi dah basah dek kerana hujan yang sangat lebat dan angin yang sangat kuat. Berpayung...tapi tetap basah. Ingatkan sempat lah sampai sebelum hujan lebat, tak sempat daaaa. Kesejukan mula terasa. Alhamdulillah...sejuk sket cuaca untuk pagi nih.

Google pic.

Panik...aku tak panik sebab kebasahan yer, panik sebab pagi tadi charge Ipad. Sekali on the way nak gi office, tetiba teringat yang plug tak off lagi. Hamik ko, menggelabah tak hingat donia...on the spot gak call si dia. Selamat...sebab si dia blom gi keja lagi...pheww...Alahai, careless nya aku. Padahal sebelum gi kerja tu dah ingat dah nak off plug tu, ntah macam mana bley lupa plak...gGgGgRrrrr...

Selamat Ipad kami. Kalau tak...over charge ko, bahaya tu. Boleh rosak Ipad dibuatnya. Nak beli bukannya murah. Bernasib baik gak lah sebab aku ingat dan si dia blom gi keja lagi. Kalau tak...aku sanggup patah umah semata² nak tutup plug. Bab² letrik nih bahaya. Silap² bley terbako rumah.

Sekian...cerita panik aku untuk hari ini. Harap² tak der lagi lah penyakit panik lpas nih. Berderau dibuatnya wei.

You Might Also Like

10 komen

  1. aduhai..samalah..sy pun selalu over cas ipad ank..bila teringat mau gigil badan =P

    ReplyDelete
  2. nasib baik tak de apa2..panik i uuu...i pulak selalu lupa tutup iron...hahahaha memang konpem patah balik lepas masuk highway...ngee nasib baik jarang kuar rumah...hehhe

    ReplyDelete
  3. fiza mujurkan ipad tak de apa2.....hujan ke kat sana kat sini dah lama tak ujan....

    ReplyDelete
  4. selamat...kena berhati2 lepas nie

    ReplyDelete
  5. adakah tab cap ayam ahmad tu rosak sebab kitorang selalu biarkan charging nya? haha...nasib beli yg murah je

    ReplyDelete
  6. selamat ipad sis...klu x mau nangis gak kan...xper pasni beringat selalu k :)

    ReplyDelete
  7. memang bahaya kalai bab elektrik ni..cuak
    YA ALLAH !!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page