Mencari-cari....

Monday, August 27, 2012


Mood yang ntah kemana hilangnya. Sana sini semua dok sibuk citer pasal raya memasing. Seronok membacanya. Aku...dari tadi buka tutup blog..terkebil²...tak tau apa nak tulis. Nak citer pasal raya? hurmmmmm...biasa² jer. Nanti-nanti lah mak citer yer noks. Mood cuti tak hilang lagi kot...ahaks...


Boring nyer pasal, gatal plak jari jemari nih nak buat header. Dah bosan tengok header lama. Terhasillah seperti yang diatas. Tapi kan...mak tak tau nak tukar header blog macam mana noks. Buta IT dan HTML code lah katakan. Hurmmmmm...





You Might Also Like

18 comments

  1. hehe... same la kite... x tau nak tulis ape... blogwalking jer le jwbnye...

    ReplyDelete
  2. hmm, sama la...masih mood cuti....

    nak tukar header? delete header lama, masuk header baru....jd x?

    ReplyDelete
  3. wah header pic anak2...comel semenya, nak bantu akak pun dh lupa mcm ne nak setting tuk header huhuhuhu xpe nti mesti ada yg bantu

    ReplyDelete
  4. salam, kak fiza...if nak tukar header blog, just pegi ke dashboard, pilih Design / Setting, then pergi ke Layout... Lepas tu akan terpapar screen tunjuk layout / susunan... so tengok kat atas sekali... Header... Tekan butang Edit Header and upload jer gambar yang akak dah buat tu... lepas tu... done...

    Best is, akak pilih option masa nak Edit Header tu, nak upload gambar tu...pilih Option...Shrink to Fit...

    Try la... InsyaAllah Boleh...

    ReplyDelete
  5. Okla tu.. Sekurang2nya rajin mencuba nak create header baru.. =)

    Ha'ah kan? Ramai yang duk cbuk bercerita pasal raya.. MM pun takde satu entri pon lagi pasal raya.. Haha!

    Taktau nak stori apa pasal raya.. Citer beselah, raya umah sedara mara, makan sampai buntang, open house sana sini.. Nantilah klu rajin baru nak cerita.. Kekekkee.. Tunggu sampai basi dulu.. ;p

    ReplyDelete
  6. nama pun cam kena tukor je nok....huhu..ok je per drpd ai ni ha..gituuuu je dari dulu..huk huk huk

    ReplyDelete
  7. diriku pun tak citer lagi pasal raya.. nak citer pasal lain dulu la hihi

    ReplyDelete
  8. oah.. cantik tu.. zie yg tak bertukaq lg.. ank dah bertambhk

    ReplyDelete
  9. comelnya baby tu

    Selamat hari raya

    ReplyDelete
  10. pandai jugak fiza buat header yer... sy pun buta it gak ni.. xreti gak.. hihi

    P/s : sorry dh lama xjenguk sini.. kndungan makin besar makin terbatas nak tgk komputer lama2..

    ReplyDelete
  11. tepeklah gambar raya fiza hihihi

    ReplyDelete
  12. aku lagi tak reti bab header ni nok, aku tempah je...ekekek...

    ReplyDelete
  13. aloor ngaper akk x leh tgk huhuh
    x per2 dah ada kawan tuu yg membantu utk letak header tu ;)

    ReplyDelete
  14. KALAU TAKDE IDEA MENULIS, TARUK SAJA APA2 GAMBAR.. GAMBAR FAMILY KE..

    ReplyDelete
  15. comel..adjust size je..hehehe..

    mula2 mmg takde mood..nanti2 oklah tu..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive