Pingat GANGSA ku

Wednesday, August 01, 2012


Berada didalam genggaman skang nih. Kalau atlet kat sukan olimpik London masih belum mengutip sebarang pingat lagi (harap² adalah pingat untuk M'sia), tapi mak dah dapat uols...hehehehe...Ni untuk pertandingan Batu Seremban aritu.


Harapan nak dapat emas tak kesampaian. Tapi tak per, gangsa pon dah kira ok apa. Lagi pon yang bolot suma pingat adalah group yang sama...JUPITER. Boleh tahan gak berat pingat nih.

You Might Also Like

20 comments

  1. fuyyooo..memg sempoilah, main batu seremban pun dpt pingat! memg bestlah!

    ReplyDelete
  2. hehe tahniah tahniah sis..amek aura Olimpik gitu hihihihi

    ReplyDelete
  3. orait la tu.. ada gak pingat dr sy yg xda pe2 pingat ni.. hihi

    ReplyDelete
  4. gangsa pun okey apa. leh tayang2 kat anak..hehe

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya..kancil kurang aktif bersukan...hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah..hihi..=)

    jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete
  7. wah dahsyatnya main seremban ada pingat klu mcm tu kena cadang kn kat sukan SUKMA ni..:)

    tahniah.

    ReplyDelete
  8. wow...main batu seremban pon leh dapat pingat.tahniah

    ReplyDelete
  9. Tahniah ! .. hihi sy dpt pingat pun masa skolah dulu je :p

    ReplyDelete
  10. terbaik la sis main batu seremban dpt pingat hihi...tahniah :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive