Rezeki di bulan Puasa

Wednesday, August 15, 2012


Satu keluar...dua masuk. Apakah itu? Ekekekeke...apalagi kalau bukan Buffered Earnings. Lepas cashout aritu, terus amount jadi 'zero'. Lepas tu kan, mulalah asyik bukak nuffnang, kot² ada BE yang masuk. Alhamdulillah...melekat 2 ketul BE.


Harap² lama lah iklan tu melekat. Tak tau lah kali ni amik masa berapa lama plak nak cash out. Mekasih bebanyak kat kamu semua yang sudi bertandang kat blog tak seberapa nih.


You Might Also Like

15 komen

  1. tahniah2..marila same2 kite upkan trafik supaye cepat dapat cash out kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnyer..saya ni x pernah lagi merasa BE ni suma...tahniah...

    ReplyDelete
  3. Tahniah...rezeki di bulan puasa.....ida punya acc ada bape sen jer...hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah..rezeki tu :)

    Selamat hari taya aidilfitri dari Ros :)

    ReplyDelete
  5. wah tahniah rezki tu!.. salam lebaran dari KA sekeluarga, andai ada salah & silap mohon ampun maaf ye!

    ReplyDelete
  6. alahai untungnya...xpernah pun dpt be

    ReplyDelete
  7. tahniah..rezeki..
    salam lebaran..maaf zahir batin...
    sampai jumpa

    ReplyDelete
  8. untung la....

    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  9. Weee tahniah, alhamdulillah mmg rezeki ramadhan ni...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillahhh rejeki bulan puasa nie .. ;)

    slam lebaran dikk
    mohon maaf sekiranya ada tersalah kata , selama perkenalan kita dialam maya ini

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page