Saya dah tukar, anda bagaimana?

Friday, August 10, 2012


Hehehehe...dah macam iklan lah pulak kan. Bukan tukar apa pon. Tukar duit raya jer. Aku baru pagi ni gi tukar. Kebetulan member nak gi bank. Ikut lah skali kan.

Memula gi Maybank. Perghhhhh...dari luar dah nampak orang beratur panjang. TU mesti lah nak tukar duit raya kan. Tak sanggup lah nak beratur panjang macam tu. Pastu gi bank sebelah plak...CIMB. KAt kauter dah tulis "Duit raya dah habis". Kitorang pon agak frust gak lah. Gi kaunter tanya pasal nak tukar duit. Orang kaunter cakap duit baru dah habis. Tak kisahlah...tak dpt duit baru pon tak per.

Gi lah naik. Sekali nengok ada orang tengah tukar duit...dapat duit baru plak tu. Yang beratur nak tukar duit pon tak ramai. Tadi kata duit raya baru dah habis. Tipu tau. Kesian kat orang² yang nak tukar duit. Memang sah² lah orang tak masuk CIMB klo dah nampak sign "Duit raya dah habis". Patutlah Maybank penuh.

Tukar pon tak banyak. Dapatlah sampul duit raya sorang sepeket. Tu jer lah sampul duit raya yang baru aku dapat. Ada sesapa sudi nak bagi?

Note: Sedapnya bau duit baru.

You Might Also Like

14 komen

  1. design sampul raya cimb ni yang tahun lepas punya hampir sama jek ngan tahun ni...huhuhu

    ReplyDelete
  2. MONDAY BARU TUKAR DUIT..MUJUR ADE OPISMET YG ADE KNLAN KAT BANK..SUH DIE JE TUKARKAN..HEHE...

    ReplyDelete
  3. kakcik dah tukar, sikit je tapi...

    ReplyDelete
  4. lom tukar lagi. tggu bonus masuk 14hb ni :)

    ReplyDelete
  5. x sempat nak tukar lg. tp dah kirim kt akak yg keje kt maybank. hrp ade rezeki la. xdpt duit baru pun xpelah. janji ade duit raya. hehehe

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/08/uptown-kota-damansara.html

    ReplyDelete
  6. last week tukar tapi RM5 dah habis..frust!

    eh, saya banyakkkk sampul duit raya ;-)

    ReplyDelete
  7. sedap kan bau dia..cantik dan harap2 berkualiti... :)

    ReplyDelete
  8. fiza hubby yang tukarkan . katanya dh dapat td. tukar kt bank negara . dapat duit baru :)

    ReplyDelete
  9. awakla yg untung sbb sggup mncubakn..alih2 rezeki dpt jgk duit baru :)
    jmput follow kmbali :))

    ReplyDelete
  10. sy dah tukar... smlm hubby dah isi pun sampul.. hihii

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page