SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR BATIN

Saturday, August 18, 2012

Sticky post until 17th August 2012. Scroll down untuk entry baru. Akan kembali bersiaran seperti biasa lepas Pn. punya blog balik dari cuti raya ☺☺☺


Assalamu'alaikum semua.

Tinggal beberapa hari saja lagi Bulan Ramadhan akan melabuhkan tirainya. Esok adalah hari terakhir saya bekerja sebelum cuti seminggu...yeay...Memandangkan hari ni dah ramai yang mula bercuti, di kesempatan ini...saya dan keluaga ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin kepada semua Kawan², Follower, Blogger, Anon dan Silent Reader yang sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa nih. Kedatangan anda semua amat² saya hargai. Ampun dan maaf di pinta jika ada salah dan silap, terkurang ajar atau terkasar bahasa sepanjang saya berblog ni.

Kepada mereka yang akan pulang berhari raya di kampung halaman...pastikan kenderaan anda berada dalam keadaan selamat dan sempurna sebelum memulakan perjalanan. berhati² di jalan raya. Semoga anda selamat sampai ke destinasi.

Akhir kata....semoga Lebaran ini di sambut dengan penuh Kegembiraan :-)


You Might Also Like

22 comments

  1. selamat hari raya fiza... semoga tabah hadapi ujian

    ReplyDelete
  2. saya pun bekerja jugak esok. hehehe. selamat hari raya juga. semoga selamat sampai ke destinasi ye :D

    ReplyDelete
  3. slmt hr raya fiza...maaf zahir dan batin kalau ada terkasar bahasa...

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN
    IKHLAS DARI HATI DAN SANUBARI
    --> FAIRUS MAMAT
    --> NORHATI ABU TALIB
    --> MUHAMMAD FAHIM FAIRUS
    --> AINNUR AFIAH FAIRUS

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...selamat hari raya n maaf jika ada terkasar bahasa yer...:)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin....

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya
    maaf zahir dan batin
    dan selamat bercuti..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya utk kak fiza sekeluarga, maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya dear!!
    maaf zahir batin dr kami sekeluarga.

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya dan maaf zahir batin fiza..

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya buat fiza dan family

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya...maaf zahir dan batin yer...:)

    ReplyDelete
  13. As salam Fiza,

    Salam Aidilfitri! Dari jauh kupohon keampunan andai ada salah bahasa terkasar bicara...Taqabbalallahu minna wa minkum... :))

    Insya'ALLAH, kita akan ke udara dr Peru 3 Syawal nnt di MHI TV3 kalau berkesempatan tgklah ye :)

    ReplyDelete
  14. salam aidilfitri...best tak raya tahun ni? waiting for your new entry...hihi


    ***raya tahun ni bese2 jerr bagi saya...harap tahun depan beraya "berdua"..hikhik

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/ce-citerr.html

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya fiza..maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  16. salam lebaran
    rasanya belum terlambat utk mohon maaf zahir batin selama perkenalan kita ye dik ;)

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya Aidilfitri :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum fiza...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya dear...
    maaf zahir dan batin...

    cuti lagi ke?

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya gak utk fiza.. mintak maaf jugak salah silap yer..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive