BLOGLIST KESUMA ANGSANA

Friday, September 21, 2012



Kawan²...Kesuma Angsana @ KA nak menjemput kawan² join satu segmen. Segmen bloglist KA (>_<). Sebab KA nak rombak semula bloglist yang sedia ada. Jomlah join ramai². Boleh menjalin ikatan sahabat dialam maya *pinjam ayat KA...hehehe..*. Saya dah lama follow blog KA, sebab blog KA best.

Kalau nak join, klik jer banner tu yer. 

Note: Hurmmmmm...bilalah saya nak update bloglist saya plak nih. Nak kena rombak jugak nih.

You Might Also Like

10 komen

  1. oh aritu try masuk blog dia tp tak lepas nak komen

    ReplyDelete
  2. aku pun ingat nak buat bloglist baru..tapi masa tak mengizinkan...sbb byk bloglist aku tu, kebanyakannya dah tak wujud di alam maya...huhu...

    ReplyDelete
  3. KALAU DAH ROMBAK BLOGLIST, JANGAN LUPA SAYA.. :)

    ReplyDelete
  4. Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/bloglist-kesuma-angsana.html

    ReplyDelete
  5. jap2 g nak join jgk...

    saya nak buat satu blog utk bloglist...bila tah nak buatnya...sekarang masalah line internet...nak create blog bagai...memang tensen...

    ReplyDelete
  6. akk x buat layieeeeeeeeeeeeeee
    huhuhu

    ya tuhannnnnnnnnnn kemana lahh mood bersegmen , GA dan contest nieee huhuhu

    ReplyDelete
  7. KA terlepas pndg , tq sudi join,,, tgh mengupdate bloglist ni !

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page