Ipad dan Enjit-Enjit Semut

Thursday, September 27, 2012


Ada dua cerita dalam satu entry. Biarlah gambar yang berbicara yer. Bebudak jaman IT skang nih.


Kesian adik. Dapat layan ipad kalau abang dan kakak tak der atau pon dah tido. Kalau tak tu...jangan harap lah. Abang dan kakak lah yang menguasaiya. Tapi kakak lah yang lagi over.


Penangan ipad...pening kepala dibuatnya. Si abang dan Si kakak asyik bergaduh. Berebut ipad. Saya ada beli ipad islamik untuk qahirah. Tapi kan...tak dilayannya, bertuah punya anak. Dia nak ipad betul jugak. Hurmmmmm...adik layan ipad islamik tu jer lah yer >_<.

Yang ni plak aktiviti kegemaran qhalif...'enjit-enjit semut, siapa sakit naik atas'...>_<. Tengoklah expressions muka qhalif nih.

Muka cuak


Muka menggelabah tapi suka


Muka happy >_<.

Budak beso ni seronok lah nak buat main kan. Sebab tak banyak ragam sangat.



You Might Also Like

23 komen

  1. rambut tetap maintain mohawk hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Comelnya!!! Comelnya!!! Sy pun nak anak ke-2, ke-3, ke-4, ke-5...hahahah!

    ReplyDelete
  3. budak2 memang macam nie...ipad pulak memang satu benda yg sangat ceria.

    *ceria hati tgk mata bulat dia nieh:)*

    ReplyDelete
  4. sekarang budak2 memang tak nak yang mainan punya...kalau ipad mesti yang betul2 punya...tak mainlah ipad budak2 tu....samalah kita....huhu

    ReplyDelete
  5. suke tgk rmbut dia tu.. dgn muka bulatnya, haishhhh..geram

    ReplyDelete
  6. anak2 zaman skang kan, kemain lagi. hehehe

    ReplyDelete
  7. wah comelnyaaaaaaaa! rambut terpacak habis..hahahaha

    ReplyDelete
  8. paling best gambar sikecikkat N3 ni, KA like sgt2

    ReplyDelete
  9. salam fiza....
    budak 2 sekarang dah moden dah pandai nak main gamelah sama aje anak 2 yan pun sama kadang sampai kita nak guna pun tak boleh.....

    ReplyDelete
  10. ehe cumelnye si kecik tu pun interested gak :)

    ReplyDelete
  11. Suka si kecik terbang-terbang gitu. :-)

    ReplyDelete
  12. comelnyaaa budak rambut trojan niiii...comelllnyaaa...weih macam muka dak adik okeh si qhaleef ni..senyum samaa...adakah jodoh? jeng jeng jeng..muhahaha

    ReplyDelete
  13. Hihi kecik2 pandai main iPad ye Qhalif ni fiza, rambut stylo tu ;)

    ReplyDelete
  14. DAH MEMBESAR DAN SEMAKIN COMEL SI QHALIF NI..

    ReplyDelete
  15. rambut cool gile hokay? hahaha... eh ni main mcm push2 die dgn kaki tu ye..ohmy..aku dah tak boleh buat gini..aku remember dulu masa danial kecik, aku boleh buat lagik..lps dapat airell, langsung tak boleh dah.. gile sakit pinggang aku..hehehe

    ReplyDelete
  16. rambut maintain..hehe
    ank2 zmn it..gitew ler keldahnya..
    layankan.. hehe

    ReplyDelete
  17. geram tgk rambutnya.. untung budak2 skg gubna ipda.. yui dlu guna ptung kertas aje nak main..hihi.

    ReplyDelete
  18. hihiii dia kata yg islamik tu xcanggih cam ibu dia punya.. touch screen.. hehhehe

    comel je qhalif senyum.. geram je tengok :-)

    *kalu kita berpuluh2 komen entry dia n sellau singgah n komen tp dis sekali pun xdtg.. xyahlah g... hahhahah.. (kejamkan sy).. hihi

    actually, sy pun ada g satu blog ni, adalah gak komen2 tp dia xdtg pun.. tp blog geng2 dia, dia ada je g komen.. so, anggap je lah, sy ni xlayak kwn dgn dia kot... muahahhahha

    ReplyDelete
  19. bdk2 skang ni advance btol guna ipad lg hehehe...comel la qhalif

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page