Panjat Memanjat...bagi jer kat budak nih

Wednesday, September 12, 2012



Nampak tak tu...nampak tak? Siapa panjat lagi tinggi? Dah macam pertandingan memanjat plak. Alahaiiii...anak dara ibu nih. Hobi dimasa lapang yer ^_^


Yang ni plak bila dah memanjat tak pandai plak nak turun. Gayat gamaknya. Aku pon terkejut yang anak dara ni boleh panjat katil dua tingkat tu. Sebelum ni memang tak pernah naik tangga katil tu. Sedar² anak dara ni dah terjerit² minta tolong...hehehehe...si iman plak gelak² kata adik takut nak turun...hurmmm...


My cheeky sweetie pie...my everything. Keletah kamu menghiburkan hati ibu yang sendu.

Note: Badan anak dara tu dedar sket pagi ni. Harap² tak demam lah.



You Might Also Like

21 komen

  1. tinggi nyer panjattt......!
    ehh..jelingan manja gituuu :)

    ReplyDelete
  2. amboih..tu dia anak dara..hahaha..tp kan nok anak dara haku pun ada potensi gini gak..sebab dia mcm excited sgt dh nak jadik partner in crime abam nya..support abis abam nya..risau hati..hehe

    ReplyDelete
  3. he he budak2 cam tualh x kira anak dara ke anak teruna sama je feelnyer

    ReplyDelete
  4. beraninya dia panjat tinggi2 tu, comel je part tak boleh turun tu

    auntie tgk pun gayat

    ReplyDelete
  5. ANAK SAYA KALAU MEMANJAT, SAYA SURUH DIA NAIK SAMPAI HUJUNG...

    ReplyDelete
  6. aloor kuss semangat .. kuat memanjat anak dara nie ekeke
    aduhh risau akk ...

    alor2 tomei2nya dia teleng2 gituu .. haa kalau dedar tuu nak demam tuu .. kalau demam beralih bulan lah tu

    ps : dikk sayu akk baca .. agaknya kita sama .. kuatkanlah hati kita berdua kan dik
    akk dah lama memendam rasa , dah banyak kali memaafkan dia .. namun hati dan jiwa bertahan demi anak2 yg x putus2 sebut namanya .. bagaimana nak buat keputusan walau marah dlm hati tetap kesian kan dia dan anak2 ..

    susah nyeee menghadapi dugaan bila kasih sayang di pertaruhkan .. :( semoga allah berikan fiza dan akk ketabahan kerana semua dugaan ini darinya dik .. kehendak dia .. kita kena kuat selagi mampu .. sabar ye dikkk .. :(

    ReplyDelete
  7. Jangan sampai terjatuh dan cedera ya anak2. :)

    ReplyDelete
  8. hahaha... aku mencarik2 mana budak kecit tu kat gambar atas tu..rupenye dah tinggi melangit..hehehe.. panjat memanjat adalah hobi saya mama:)

    ReplyDelete
  9. amboi...ni klu ada lg tinggi ni, msti dia panjat gak..

    ReplyDelete
  10. bebudak ni mmg suka kan bab panjat memanjat ni hehe

    ReplyDelete
  11. Ya Allah.. tingginya... nasib dekat umah ni xda katil 2 tgkat, kalu x, si budak alisha tu pun sama agaknya.. hihi

    ReplyDelete
  12. utk bf mum xpasti la plak.. tp kalu setakat cara sapu n basuh tu oklah kot.. yg cara minum n mkn tu xtau la...

    ReplyDelete
  13. Ya Allah gerunnya tengok depa manjat.... takutnyaaa....

    ReplyDelete
  14. Wahh hebat betul anak dara ni memanjat ye fiza, moga tak demam hendaknya

    ReplyDelete
  15. ooo ni mmg hobby bebudak..ske sgt kalo bab2 ni :)

    ReplyDelete
  16. wah, tinggi nya dia memanjat.. kita yg tgk pulak ngeri.. he3..

    ReplyDelete
  17. sama geng ngan mia lah ni suka sangat memanhjat...kus semangat..tinggi tuuu

    ReplyDelete
  18. smlm terlupe nak jemput ko jadik follower kat blog http://e-mayaonlineshop.blogspot.com (baru letak follower box tu heheh)..sudi2kan follow update terbaru..tq beb:)

    ReplyDelete
  19. ery pun suka panjat2..pastu terjun ke katil...hishhhh

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page