Saya ada Kuasa tau!!!

Wednesday, September 19, 2012


Betul...saya ada kuasa. Kenapa? Tak percaya ker? Nak tau apa kuasa saya? Jeng..jeng...jeng...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
belum lagi...ekekeke...tak sabar nak tau erk
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Amacam...hehehehehe...inilah kuasa saya. Bukan semua orang ada kuasa ni tau. Kuasa menghasilkan Susu. Tiada yang lebih baik selain dari Susu Ibu...ahaks...

Note: Tiada siapa yang dapat menandingi kuasa dariNYA





You Might Also Like

20 comments

  1. Alhamdulillah. DIA memberikan sedikit kuasa istimewa buat wanita2 terpilih. :)

    ReplyDelete
  2. seronok tgk ibu2 yg bg fullbf pd baby nie, insyaAllah sy pun ada impian mcm tue, nti akak kena perturunkan ilmu hehehe

    ReplyDelete
  3. Yeay..sy pun ade power yg same.dats y sy folo awak..hihihihi..

    ReplyDelete
  4. alaaa..kuasa saya dah habis laaaaa time ni!

    ReplyDelete
  5. SAYA SOKONG SANGAT!!... tu dia... siap huruf besau lagi... hahahha

    *nanti buat ek entry shaklee tu.. mmg nak tau ni.. dh xsmpai 2 bln nak bersalin.. infgat nak beli awai2.. hihi...

    nanti gtau gak kat entry tu, selain dr on9, dekat mana saya boleh dapat.. bkn pe, senang sikit nak tanya pe2 dkt penjual tu... hubby pun blh tumpang dgr sekali... kot2 xcukup duit, dia leh tambah... ahhahhahha

    lg satu gtau brp rm ek..

    ReplyDelete
  6. setuju setuju setuju...hehe susu ibu susu terbaik di dunia :)

    ReplyDelete
  7. suspen jer..ingatkan kuasa apa..hehhe

    ReplyDelete
  8. ohoooo...saya belum ada kuasa itu..kena tggu dah kawen,ada anak nie baru miliki kuasa itu..hehehehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive