Giveaway 2 in 1

Wednesday, October 24, 2012


Anjuran dari sahabat gua, MAYA. Sebagai tanda sokongan sebab maya ni baru bukak kedai online. Macam² ada. Agak lama gak gua tak join giveaway nih. Sebab gua tak der luck lah. Harap² kali ni ada lah luck yer Maya ^_^.


Ok maya, ini jawapan gua erk...opssss...saya ^_^:

Jika saya dipilih sebagai pemenang kategori pertama, saya memilih Jus Kurma Plus Kismis kerana khasiat yang tekandung dalam buah kurma itu sendiri adalah sangat tinggi. Yang paling best, jus kurma nih ada campuran kismis, madu dan badam. Sangat sesuailah untuk ibu² yang menyusukan baby macam saya. Ibu minum, anak² dapat khasiatnya ^_^. Secara tak langsung ia juga dapat mambanyakkan susu ibu

Antara syarat² nya:

1) Terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang bermastautin di Malaysia (Semenanjung, Sabah & Sarawak).

2) Anda haruslah follower kedua-dua blog SIMPLY MOI & E-MAYAONLINESHOP   [Jika belum lagi menjadi follower kedua-dua blog, anda harus berbuat demikian sekarang]



3) Anda kena letak Banner di atas dalam blog anda & linkkan banner tersebut ke blog SIMPLY MOI ini.. Ingat ye! Blog SIMPLY MOI ini bukan link ke online biz blog (e-mayaonlineshop) tu:) Dalam entry anda tersebut, anda harus mengajak readers dan followers anda untuk menyertai Giveaway ini dengan copy paste saja syarat-syarat di sini:)

4) Selepas itu, dalam entry penyertaan anda tersebut, anda kena lengkapkan penyataan ini:- JIKA SAYA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG KATEGORI PERTAMA, SAYA MEMILIH _____(Sebutkan pilihan nama produk)______ KERANA _____(Sebutkan 1 khasiat produk yang dipilih - satu sahaja ye..penat nak baca kat blog saya pasal khasiat, google jek senang..heheh)___ 

Amacam??? Tak susah kan. Jom lah join beramai². Kalau tak nak join, tapi berminat nak beli produk² kesihatan nih, bley terjah blog E-MAYAONLINESHOP  . Terjah tau...jgn tak terjah.

Note: Gua kalau bab² nak karang ayat ni agak lemah sket lah.


You Might Also Like

9 komen

  1. Good luck akak..
    Mudah2an ada rezeli mng.. ;)

    ReplyDelete
  2. kagum gua dgn lu.. lmbt2 pun tetap hantar entry GA..terima kasih nokss!!!:) muahss..muahsss.. gua announce somewhere in november.. tungguuuuuu... tq again beb:)
    slmt hari raya!:)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page